29 Mart 2015

Absolution gündüz kremi..

Lila Kutu bünyesindeki temiz markalara bir tane daha kattı ve Absolution'ı bizimle tanıştırdı. Marka ecocert sertifikalı ve hayvanlara dost, ayrıca içindeki bitkilerin %99.2'si doğal içerik ve %99.1'i de organik tarım ürünleri ile hazırlanıyor. Ürün gamı az ve öz, ayrıca hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilecek şekilde düşünülmüş.

absolution creme du jour
Lila Kutu tarafından deneyimlemem için gönderilen Absolution Creme du Jour anti-aging gündüz kremi tüm cilt tipleri için uygun bir krem. İçinde yeşil çay, kalsiyum ve cildi yeniden yapılandırıcı aloe vera bulunuyor. 


absolution creme du jour

Pompalama/kapak sistemi çok değişik, kapağı çıkarıp ambalaja bastığınız zaman bir kullanımlık ürün çıkıyor. Bu açıdan, hava almadığı için son derece hijjenik, ayrıca ürünün ziyan olma riski de yok. 
Yapısı yumuşak, hemen emiliyor. Şu an için cildimde bir parlama yaratmadı, ancak yaz ayları için üzerine bir matlaştırıcı gerekebilir. Ayrıca cildi dış etkenlere karşı korur denmekle birlikte, ürüdne güneş koruması olup olmadığı özellikle belirtilmemiş. Bu nedenle üzerine mutlaka bir güneş koruma faktörlü krem daha sürüyorum. 

Cildi yumuşacık yapan, hafif bir bitki kokusu olan kremi anti-aging özelliği için en az 2 kutu kullanmak lazım diye düşünüyorum. Absolution ürünlerinin tamamını buradan inceleyebilir ve alabilirsiniz.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...