4 Mart 2015

Oshadhi Natural aromaterapi ...

Doğal ürünleri hepimiz çok seviyoruz. İşte bu doğal ürünleri olan markalardan biri Oshadhi Aromaterapi Türkiye'ye ve hayatımıza girdi. Kaçımız vakit bulup da gerçekten bir Spa merkezine giderek rahatlamaya çalışıyor, çok sayılıdır. İşte Oshadhi çeşit çeşit ürünleri ile size evde Spa keyfii sunuyor. Elde edilen ürünler tamamen doğal ve ecocert sertifikasına sahipler.
oshadhi natural aromaterapi
Öncelikle "Oshadhi" Sanskritçe bir kelime ve iyileştiren bitki demekmiş. Kullanılan yağlar dünyanın dört bir köşesinden toplanarak, Almanya'da sertifikalı fabrikalarda işlemden geçirilen doğal ortamında büyüyen bitkilerden elde ediliyor. 

oshadhi natural

Synergy esansiyel yağ karışımları bir "diffuser" yani eski terimle buhurdanlık yardımı ile kullanılıyor. Birkaç damla damlattığınız yağ, altta yanan mum yardımı ile havaya karışarak bulunduğu ortamın havasına tazelik veriyor ve nefes almanızı kolaylaştırıyor.
Esansiyel yağlar ise bir kaç damla ile bulundukları ortamın havasını değiştirip, havadaki bakterileri yok ediyorlar. Bileğinize veya bir peçeteye damlatıp havada gezdireceğiniz bir damla Lavandin esansiyel yağ ile odanın havasının hemen değiştiğini fark edeceksiniz. Yine Lavandin'e özgü olarak şakaklarına süreceğiniz bir damla yağ baş ağrılarınıza da iyi gelecektir.

oshadhi natural

Ürünler tamamen doğal ve sertifikalı organik bitkilerden elde ediliyor. 

oshadhi natural

İyi bir masajın faydası kadar vücudu rahatlatan çok az şey vardır. Oshadhi masaj yağları sundukları  çeşitli etkiler ile vücudunuzu şımartmayı vaat ediyor. 
Özellikle relax rahatlatıcı masaj yağı ise kramplar ve sertleşmiş kasların rahatlaması için kullanılıyor.

oshadhi natural

Yine tamamen sertifikalı ürünler ile elde edilen doğal birleşenlere sahip.
Bunun dışında sırt ağrıları, eklem rahatsızlıkları için özel masaj yağları, zayıflatıcı özellikte olanı, anne-bebek yağı ve 1001 gece gibi seçenekleri de bulunan masaj yağlarını eminim herkes çok sevecek.

Pazar günü banyodan sonra, bebeğinizle veya çocuğunuzla birlikte rahatlamak için, uykuya dalmadan önce Oshadhi ürünleri bundan sonra yanınızda olacak.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. aaa çok hoşuma gitti, çok ihtiyacım var böyle bir şeye :) hemen inceleyip sipariş vermem gerek . Teşekkürler bilgilendirici yazınız için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @özgetaşkın çok sevindim umarım kokuları da seversiniz :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...