31 Mart 2015

Ankara Yolculuğu ve Holika Holika alışverişi..

Kadınlar Günü yani 8 Mart haftası burada bahsettiğim #gulsendoganile8mart etkinliği Ankara'ya gitmiştik. Tabi gitmişken de alışveriş yapmayı da ihmal etmedik. Bizim gideceğimiz tarihten bir hafta önce Armada AVM'de açılan Kore menşeli Holika Holika mağazasına da uğradık ve hem küçük bir mağaza turu atıp ürünler ve marka hakkında bilgi aldık hem de alışveriş yaptık. Sağ olsun Sinem Hanım'da çok ilgilendi bizimle ve her ürün hakkında bizzat bilgi verdi.
holika holika
Alışveriş toplu halde, bayıldığım Konjac temizleme süngerini bir de Holika Holika'dan deneyeyim dedim, sanırım 15 TL. idi. Fırça aşkım bitmek bilmiyor, büyükçe bir karıştırma fırçası, 19 TL. Daha önce instagramda görüp hemen sorduğum 06 numaralı oje 20 TL., ağır makyajlar için göz makyajı temizleyicisi, 19 TL. ve bir de ruj o da 43 TL. idi.

holika holika

Ojenin içindeki neon simlere bayıldım, tırnakta da çok hoş duruyor. instagram hesabımda duruşunu göstermiştim, blogda da ayrıca yazacağım tabi. Biraz pahalı ama böyle özel bir renk olunca almadan yapamadım.

holika holika

Markanın iki göz makyaj temizleyicisinden zeytin özlü, çift fazlı ve ağır makyaj için olanını aldık, Makyaj kelebeğim ile birlikte.Aldığımdan beri kullanıyorum ama belki ben mi beklentiyi fazla tuttum bilmiyorum normal bir çift fazlı göz makyajı temizleyicisi gibi bence, bundan daha iyilerini görmüştüm hatta.

holika holika

İşte bunu aldığıma çok memnunum, hem elimdekilere göre daha büyük bir karıştırma fırçası, farı sürüp son dokunuşu bununla yapabiliyorum hem de fiyatı uygun bence. Bazılarına büyük gelebilir, elinizde bir görün öyle alın derim.

holika holika

İşte alışverişin en tatlı objesi, Heartful ruj, bu rujların çeşit çeşit renkleri var ama elimiz tabi hemen en koyu olanına gitti.

holika holika

Şekli çok ama çok tatlı gerçekten kullanmaya kıyılamayacak kadar şirin ki daha bir defacık kullanabildim kendisini. 

holika holika

Rengi göründüğü kadar yoğun değil ama dudakta hoş duruyor ve kurutmadı da. Çok kalıcı değildi ama olsun. 

Holika Holika yakında online satışa başlayacak ve Türkiye'nin her yerinden erişilebilir olacak. Bu arada belki gidenler bilir,12-15 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Güzellik Fuarı'nda da standları vardı. Bütün ürünleri getirmemişler ama en azından görenlerin bir fikri olmuştur. Böyle değişik markaların giderek çoğalması çok iyi oluyor biz kozmetik severler için, seçeneklerimiz artıyor. 
Sevgiler..

13 yorum:

  1. Benim karıştırma fırçası düşkünlüğüm var o yüzden gittiğimde ilk iş fırçaya bakıcam, sen de güle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mineyy benim de var o düşkünlüğüm direk olarak almak istiyorum hepsini :-)) teşekkürler..

      Sil
  2. Bütün ürünlerinizi güle güle kullanın. Ojenizin rengi de çok güzel...))

    YanıtlaSil
  3. çok güzelmiş hepsi çok şirin

    YanıtlaSil
  4. ay bunlar harika... bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk :-)) çok eğlenceli ürünleri olan bir marka ben de çok sevdim..

      Sil
  5. Ojeyi çok beğendim. güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullanın hepsi çok güzeller.

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullanasın,konjag tarzı sunger nasıl denedınmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş canım çok özür dilerim unutmuşum cevap vermeyi..:-(( çok teşekkürler henüz kullanmadım ama normal cilt bakım rutinimde hep bir konjac sünger var benim memnunum..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...