24 Mart 2015

Günün Ojesi Essie wicked..

Günün ojesi sanırım ülkemizden çekilen ama çok da emin olamadığım bir markadan Essie'den geliyor. markanın en sevdiğim rengi, Wicked. Kendisi kopkoyu siyaha yakın bir bordo, tam kış aylarına uygun bir renk. Bu rengi hem kısa hem de uzun tırnağa çok yakıştırıyorum ben.

Essie Wicked

Bu kadar koyu rengine rağmen çok pigmentli bulmuyorum kendisini, tam olarak kapatması için 2, ertesi güne soyulmaması için ise 3 kat sürülmek istiyor. 

Essie Wicked

Yine de renk o kadar güzel ki 5 kat sürmen lazım deseler süreceğim yani. Sürdükten sonra da çıkartmak istemiyorum ki çok nadir olur bu bana.

Bu ojeyi Boyner'den indirimden 15-17 TL. gibi bir fiyata almıştım sanırım. Essie ojeler normalde 25 TL.'ye falan satılıyordu, şimdi ne kadar bilmiyorum, hala satılıyorsa sanırım aynıdır.
Sevgiler.

12 yorum:

  1. great color, so different I love it :)

    www.angelaah91.blogspot.nl

    YanıtlaSil
  2. Yakışmış canım ama Mersin'e yaz geldi daha canlı renkler görmek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kızsalşeyler :-)) burada daha yeni yeni güneş açıyor o da yarın ne olacağı belli olmaz güneş olmayınca da benim hevesim kaçıyor..

      Sil
  3. essence'in red ahead'i var mi sende canim? suan tirnaklarimda o var ve cok benzettim ben rengini. bi ara fotografini cekip instagrama da koyayim, gorursun orada ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ailartinwonderland vardır mutlaka ama hatırladığım kadarıyla bu kadar koyu bordo değildi o yine bir bakayım.. koy tabi görelim..:-))

      Sil
  4. Çok güzelmiş rengi. Benim kullandığım bütün Essie ojelerde aynı opaklık sorunu vardı, kalın katlar halinde 2 katta ancakkk opaklaşıyordu hatta 3. katı istiyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda şimdi düşününce evet benimde elimde 6-7 renk var hepsi de öyleler :-))

      Sil
  5. ben essie nin ojelerini cok begenerek kullanyorum ama bazilarinda gercekden kat kat sürmemiz gerekiyor ama diger ojelerden daha iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelgül evet benim de aklıma geldi özellikle 2 kırmızı ton var elimde kat kat gerekiyor sürmek hakikaten..

      Sil
  6. Türkiye pazarından çekildiğine üzüldüm :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @özgetaşkın fazla pahalı olup satışlar az kalınca mecburen çekiliyorlar herhalde..:-((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...