31 Mart 2015

TARÇIN EVENTS ORGANİZASYONU İLE B’IOTA EFSANEYE YOLCULUK...

TARÇIN EVENTS ORGANİZASYONU İLE B’IOTA EFSANEYE YOLCULUK
28/03/2015’de Taksim Elite World İstanbul Otel’de B’iota firmasının tüm markaları uzman katılımcıların karşısında beğeniye çıktı.


2002 yılında kurulan B’IOTA Laboratuarları sağlık ve güzellik sorunlarına etkin ve uzun vadeli bitkisel çözümler üretiyor. Bünyesinde Bioxcin, Bioder, Bioblas, Biomen, Restorex ve Nutraxin gibi markaları barındıran B'iota sürekli yeni ürünler geliştirerek dünya markaları yaratma hedefine hızla ilerliyor. Yenilikçi ürünleriyle sağlık ve güzelliği bir arada sunan B'iota, doğanın sınırsız yararını sunduğu farklı bitkileri sentezleyerek en son teknolojiyi titizlikle bir araya getiriyor. B'iota'nın devrim yaratan nitelikteki markaları çeşitli sorunlara yüzde 100 bitkisel çözümler sunarken bu ürünler eczaneden markete, zincir mağazalardan parfümeriye kadar birçok noktada tüketiciyle buluşturuyorlar.

Tarçın Events organizasyonu ile gerçekleşen event , blogger,gazeteci,hemşire,Müşavir,Üst düzey yönetici,firma sahibi katılımcılardan oluştu. Ana tema ‘’Kariyer yapmış kadınlar’’ olarak kurgulanmış ve buna yönelik hazırlıklar yapılmıştı.

Kapıda canlı  çiçeklerle karşılanan misafirler ,oturma yerlerinde amber kokulu sabunlar ile ağırlandı.

                                     




 Markanın piyasadaki diğer ürünlerden farkını yansıtmak amacıyla Tarçın Events tarafından organize edilen ‘’Efsaneye yolculuk ‘’ hikayesi ve kahkaha yogası ile gün renklendirildi.

‘’Efsaneye Yolculuk’’ hikayesi Sn. Biricik Nuray’ın kahkaha yogası Sn. Deniz Kenber’in katkıları ile gerçekleşti.


‘’Efsane Yolculuk’’ da Anka kuşunun hikayesi anlatılırken ,hikayede ki ana fikir; ‘’kişinin aslında tüm yolculuğu kendinedir’’ oldu. Bunu vurgulamak amacıyla Anka kuşunun işlemesi olan el aynaları hikaye bitiminde katılımcıların açması için dağıtıldı ve herkes için mini bir sürpriz oldu.




B’IOTA gün sonunda herkesin bilgilenerek ayrıldığı organizasyonda dağıtılmak üzere çok şık ürün sepetleri hazırlanmıştı.
  



Organizasyon için belirlenen hashtaglerimiz : #tarcinevents,#biota,#efsaneguzellik




Organizasyon : TARÇIN EVENTS / FATMA SAMSA YILMAZ

*Basın Bültenidir.

4 yorum:

  1. Güzel görünüyor... :)

    Bugün "çok sevdiğiniz" mim soruları bana ait... Ben kimseyi mimlememiştim ama bloglar arasında epey yayıldı, ben de şaşırdım... Siz de yapın da okuyalım... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kafadergi hazırlamıştım yarın yayında olacak okursunuz :))

      Sil
  2. Başarılı bir organizasyon ve lider bloggerlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @arifmollaoğlu çok teşekkürler güzel bir organizasyon oldu gerçekten :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...