14 Mart 2015

CİLT YENİLEMEDE YEPYENİ BİR YAKLAŞIM: PLAZMA ENERJİSİ “PLEXR”

Tüm dünyada “Soft Surgery” olarak tanınan Plexr; her şey bir yana neşterli operasyonlardan çekinen ve göz çevresindeki kırışıklıklarından kurtulmak isteyenleri memnun edeceğe benziyor. Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Giorgio Fippi’nin geliştirdiği bu sistem; lazerler ve IPL mekanizmasından farklı bir etki mekanizmasıyla, tabir yerindeyse hava ile çalışıyor! Cihaz; uygulanacak cilt yüzeyindeki elektriksel aktivite ile ortamdaki havayı (yani iyonize gazları) Plazma Enerjisine dönüştürüyor. Bu enerji cildin sorunlu dış yüzeyini buharlaştırıyor ve yeni doku oluşum süreci başlamış oluyor.




Maddenin 4. hali olarak tarif edilen Plazma Enerjisi Plexr; sorun odaklı çalışıyor, ciltte sorunlu bölge dışındaki kıl kökleri, kılcal damar, yağ ve sinir dokularını etkilemiyor. Leke ve iz bırakmıyor. 8 senedir Avrupa’da olan bu sistemi sadece İtalya’da dahi 1300 doktor kullanıyor.
Plazma Enerjisi Plexr;  göz kapağı estetiği, göz çevresi gençleştirme, “Ksantelazma”  denen göz kapaklarındaki kabarık sarı lekelerin giderilmesi, aktif aknelerin ve akne skarlarının tedavisine destek, ben ve siğillerin yok edilmesi, yara ve kaza izlerinin, lekelerin giderilmesi, dudak üstü kırışıkların giderilmesi amaçlı kullanıyor.


Plexr’ın ünlü kullanıcıları arasında ise Yunan Top Model Chrysanthi Dafla, İtalyan asıllı oyuncu ve şarkıcı Carla Bruni, İtalyan oyuncu Violante Placido, Fransız oyuncu Marion Cotillard, Portekizli ünlü futbolcu Luis Figo gibi isimler yer alıyor. 
Plexr; gençlik aşısı (Ial Sistem), Bioexpander ve Regenyal’i bizlerle tanıştıran Naturamed güvencesiyle Türkiye’ye geliyor.  


www.plexr.com.tr  www.naturamedbms.net

*Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. Çok yardımcı olacağa benziyor :) Böyle yenilikleri görünce benim kırışıklıklarım oluştuğu dönemde daha neler çıkacak acaba diyorum. Hadi bize sıra geldiğinde değil ama çocuklarımız yaşlandığında belki kuaföre gidip manikür yaptırmak gibi kolay bir şey olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @özgetaşkın ahh evet umarım ben daha da yaşlanmadan daha kolay uygulanabilir ve etkili yöntemler çıkar..:-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...