15 Mart 2015

Strivectin TL sıkılaştırıcı serum..

İşte yine yazmakta geciktiğim bir ürün var sırada. Elimde önceden açılmış serumları bitirmeden açıp araya sokmak istemediğim serumun nihayet kullanım sırası geldi.  Artık bittiği için de Strivectin sıkılaştırıcı serumu yazabiliyorum.

strivectin face serum
Serumun en sevdiğim yanı hem gündüz hem de gece kullanılabilmesi. İçinde sıkışaltırıcı özellikli pek çok etken maddesi var tek tek saymayacağım ama detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

strivectin face serum

Üzerinde yazdığı gibi gözle görülen bir sonuç veren bir serum bu, sürer sürmez yüzün belirgin şekilde toplandığı zaten görülüyor. Bu kısa vadeli etkisi, uzun vadede ise cilt daha sıkı, daha aydınlık gözükmeye başlıyor. Zaten markanın göz altı morlukları için olan kremi de efsane şeklindedir, arkadaşlarım kullandığı için biliyorum oldukça etkisini görmüşlerdi.

strivectin face serum

Ürünün kendisi çok hafif dokulu, gündüz de uygulanabildiği içi hemen emilen, çok hafif ve bitkisel bir kokusu olan bir krem. Bu görülenden bir parça daha fazlası bütün yüzüme yetiyor. Tabi uygulama yaparken boynumu da unutmuyorum. 

Strivectin'e ait bütün ürünleri buradan inceleyebilir ve bilgi alabilirsiniz. Ürünler yetkili eczanelerde ve Sephora mağazalarında ayrıca ELCA'da da satışta bulunuyor.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. hem aydinlik veriyor hem kIrIsikliklara iyi geliyor, kesinlikle denemeliyim tam benlikmis ;D güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj evet çok fonksiyonlu olması güzel.. teşekkürler..:-))

      Sil
  2. Bende bu markayı merak ediyordum. Sephora da satış elemanları hep bu markayı tavsiye ediyorlar fakat güvenipte bir türlü almamıştım :) Markanın göz kremini düşünüyorum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @özgetaşkın göz kremi oldukça meşhurdur genetik koyu halkalar dışında çok faydalı olduğunu gördüm ben..

      Sil
  3. Merhaba,
    StriVectin-SD serisinin yüz ve göz kremlerini kullanıyorum yaklaşık 3,5 aydır. Cildim şöyle güzel oldu böyle güzel oldu diyemeyeceğim.. Meşhur dediğiniz göz kremi hangi serinin acaba? SD serisi bitince onu alayım.. Bu arada çok ucuz değil bu marka ama paketlerin gramajı fazla olduğu için mantıklı bir fiyata geliyor tabi bir de dermokozmetik satan internet sitelerinde indirimleri takip etmek gerek ;))
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşen evet biraz pahalı bir krem bu.. ben arkadaşım için yurt dışından siyah halkalar için bir göz serumu getirmiştim onu kullanmıştı ama genetik morluklara iyi gelmeyecektir zaten..benim getirdiğim bu değildi ama şunu buldum http://www.dermoeczanem.com/strivectin-ev-get-even-dark-cricle-corrector-eye-15ml

      Sil
    2. Teşekkür ederim, buna da bakayım.. Gerçi 22-23 yıldır lens kullandığım için ne kullanırsam kullanayım morluklarımı geçirmeyecek :((

      Sil
    3. @ayşen benim de uyku düzensizliğinden oluyor bol su içip nemlendirmekten başka çare yok :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...