17 Mart 2015

Güzellik ve Bakım Fuarı 2015 izlenimleri ve alınanlar..

Bu yıl da her sene olduğu gibi Lütfü Kırdar Rumeli salonunda 12-15 Mart tarihleri arasında Güzellik ve Bakım Fuarı gerçekleşti. Biz de geçen cumartesi toplu olarak fuara bir ziyarette bulunduk. Açıkçası geçen sene pek çok güzel marka olduğu için bu sene de umutluydum ama hayal kırıklığına uğradım. Bir kere fuara her sene katılan Tanaçan Kozmetik, Alessandro, Organique gibi markalar bu sene yoktu, onların yerine bol bol güzellik salonlarına yönelik aletler falan vardı. Yine de alıacak bir şeyler bulup aldım tabi boş geçmedim.

İlk olarak aslında salonlarda uygulama yapılna ve çokça da övülen dermoroller'ın minik bir ev tipini aldım. Ucunda 1 mm.'lik iğneleri olan bu aleti yüzünüzde krem sürdükten sonra 15 dakika kadar aşağı-yukarı hareketlerle gezdiriyorsunuz ve kremin emilimine yardım ediyor. Ayrı bir yazıda detaylı yazacağım, henüz kullanmadım. Fiyatı 30 TL. idi.


Fırçalara, süngerlere bildiğin dayanamıyorum, bu da Krayolan'ın kapatıcı uygulama süngeri, 20 TL. idi.

 4 TL.'ye bu bir ucu asetonlu diğer ucu da yağlı çubuğu bulunca hemen aldım, asetonlu kısmı çabuk kuruyacak gibi bakalım. Markayı ya da standı hatırlamıyorum.


En karlı alışverişim ise daha öce denediğim ve büyük boyunu almayı planladığım Prozinc'in bu boyalı saçlar için olan şampuanı oldu. Yazmıştım galiba, ilk defa bir şampuan boyadan sonra saçımı pembe köpükler halinde akıtmadı. Fiyatı 20 TL. idi. Sanırım eczanelerde falan daha pahalı bu.

Her ne kadar Tanaçan Kozmetik olmadığı için büyük hayal kırıklığı yaşasam da 2 hafta önce Ankara'da Armada AVM'ye açılan Holika Holika'yı fuarda görmek de hoş bir sürpriz oldu. Kendilerinden İstanbul'da yer baktıklarını öğrendik ve çok sevindik. Ayrıca arkadaşlarımla da görüşüp, güzel bir gün geçirmiş olduk fuar bahanesiyle, artık önümüzdeki Haziran'da CNR'da olacak fuara bakacağız.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Haizran'da CNR fuarı o_O Bu kez katılabileceğim şuan en çok ona sevindim =))) Bu şampuanı ilk defa dün kozmikperiydi sanırım onun blogundaki çekilişle öğrenmiş oldum, madem seviyorsun görmediysen söylim şansını dene :))) Hepsini güle güle kullan özellikle dermoroller ın yazısını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yabanmersini bakalım hangi firmalar katılacak ona göre gideceğim zaten :) çekilişe bakarım teşekkürler ..

      Sil
  2. bu sene zayıftı fuar bence de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk evet zaten Tanaçan'da olmayınca nedeyim ben fuarı :)))

      Sil
  3. Prozinc şampuanı ben de düzenli kullanıyorum..şu sıralar daha iyisi yok gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şirinkanatlar boyalı saçtaki etkisine bayıldım ben de :))

      Sil
  4. bu sene gene bana kısmet olmadı çekimler ve hastalıklar yüzünden:( ama hazirana söz vermiyeyim de geleceğim kısmetse

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler bu seneki fuar zayıftı zaten boşver gidebilirsek hazirana beraber gideriz :))

      Sil
  5. dermarollerı denemeyi istiyorum ama cesaretim yok.. iğneler 1 mm bile olsa benim aşırı hassas cildime ne yapar bilemiyorum, senin yorumlarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün bir de 0.5 mm liği vardı o sana daha iyi olabilir yüzümde 1-2 sivilce var geçsin hemen başlıyorum kullanmaya ;))

      Sil
  6. Yine yeni keşifler yapmışsın canım,güle güle kullan hepsini.Kryolan sünger çok şirin görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler artık haziranda birlikte gider keşfederiz bir aksilik olmazsa :-)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...