27 Mart 2015

Dr. Murad Essencial C yüz yıkama jeli..

Daha önce burada bahsettiğim dermokozmetik.com'dan gelen Dr. Murad Essencial C yüz yıkama jelinden bahsetmek istiyorum. Dr. Murad nar özlü serisini daha önce kullanmış ve çok memnun kalmıştım. özellikle yüz yıkama köpüğüne bayılırım, hatta kendisinden burada biraz bahsetmiştim.

Dr. murad essencial C cleanser
Essecial C serisi özellikle antioxidanlar yönünden zengin bir seri o nedenle cildi temizlerken dış etkenlere karşı da koruma sağlıyor, aynı zamanda cilt lekeleri ile de savaşıyor. Nar özlü serisi kadar olmasa da bunu da sevdim.

Dr. murad essencial C cleanser
Akşamları makyajımı çıkardıktan sonra cildimi tamamen arındırmak ve temizlemek için son dokunuş olarak bunu kullanıyorum. Nazikçe ve yormadan temizliyor. Kullandığım süre içinde cildimde tek bir sivilce bile çıkmadı ve cildim daha aydınlık gözüküyor. Özellikle makyajsızken daha net hissediyorum bunu. Lekeler üzerinde etkili olup olmadığını söylemek için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Zaten leke tedavisini de sadece yüz temizleme jeli ile değil mutlaka bir serum ya da kremle desteklemek gerekiyor. 

Kullandığım hemen hemen bütün ürünlerinden memnun kaldığım Dr. Murad'ın cilt tipinize göre ürünlerini siz de deneyebilirsiniz. Ürünler eczanelerde veya dermokozmetik.com gibi online kozmetik satış sitelerinden daha uygun fiyatlara alınabiliyor.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. leke tedavisinde gerçekten serum şart. ..

    YanıtlaSil
  2. offfff lekelerimi olsa olsa aciyor bu tür ürünler, maalesef benimkiler cok inatci biktiriyorlar daha dört ay önce yaptirdim yine cok belliler, doktorumdan pazartesi yine randevu aldim lazer icin :( Su yaz i bile lekesiz atlasam canima minet bilecegim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj yaz mevsiminde güneş koruyuculara bulanmak lazım kesinlikle lekelenmemek için :(

      Sil
  3. yorum için teşekkürler, narlı olanı neden daha çok beğendiniz. koku mu performans mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil evet narlı olanı performansı bana göre daha iyi.. cildimin açıldığını görmüştüm nar özlü temizleme köpüğü kullanırken..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...