24 Mart 2015

Makeup Revolution palet incelemesi..

Burada  bahsettiğim Pellini'den gelen pakette yer alan ve ilk defa tanıştığım bir marka olan Makeup Revolution far paletinden bahsedeceğim.

Makeup revolution
Palet ilk görüşte bir renk cümbüşünü andırıyor, ama yakından inceleyince aslında birlikte kullanılabilecek renklerin olduğunu anlıyoruz. Benim fikrime göre iç yuvarlak baz renkler, dış yuvarlak ise crease/definer renklerinden oluşmuş. Bu aşamada tersi olsaydı daha mı iyi olurdu diyor insan.

Makeup revolution

Burada renkleri biraz da rastgele swatchladım. Pigmentasyonlarını özellikle görün istediğim renkler bunlar.  Görüldüğü gibi pigmentasyonda hiç bir renkte sıkıntı yok, bazla kullanınca daha da güzel duruyorlar ve oldukça da kalıcılar.


Makeup revolution

Neredeyse her palette olduğu gibi bunda da bir miktar tozutma sorunu var, bu sorun özellikle koyu renklerde daha fazla. Çünkü farların yapısı oldukça yumuşak, bu bakımdan alınmaları da çok kolay oluyor.


Makeup revolution

Renkler konusundaki eleştirim evet baz renkler daha büyük olsaymış şahane olacakmış. Bu kadar minik olunca daha genişçe olan baz fırçası ile almak zor oluyor biraz, ama kalem fırça veya bir karıştırma fırçası ile kolayca alınabiliyorlar. 
Paletin renklerinin yer değiştirmesini istesem de oldukça sevdiğim ve bu ara sıkça elimin gittiği bir palet oldu.

Ayrıca bu markanın Too Faced Chocolate ve Semi Sweet paletlerine dupe yani benzer gösterilen iki adet paleti de var ki elimde Chocolate palet zaten olmasaydı ilk alacaklarım içinde olurdu. Kısacası uygun fiyatlı ve tatlı ürünleri olan bir marka ile daha tanışmışmış oldum Pelin sayesinde, teşekkür ederim.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Oyyyyy ne güzel duruyor ilk bakışta, güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lifeofyasmina evet şeker gibi geldi bana da ilk gördüğüm anda :-)) teşekkürler..

      Sil
  2. çok büyük de değil anladığım kadarıyla, tam çantalık.. güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet sağlam da ambalajı çantaya rahat atılır yani..teşekkürler :-))

      Sil
  3. Bu markanın paletini almayı düşünüyordum ama pigmentasyon konusunda tereddütüm vardı çok teşekkürler paylaşım için süper faydalı oldu ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kızsalşeyler bunun ve netten gördüğü kadarı ile diğer kardeşlerinin hiç pigmentasyon sıkıntısı yok :-))

      Sil
  4. Ben tşkederim 😙 iremcim.sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...