22 Mart 2015

Aggressive parfüm..

Artık büyük boy ve çok pahalı bir parfüm almamaya karar verdim biliyorsunuz. Bunun tek istisnası Dior Hypnonic Poison olabilir benim için, artık o kadar değişik ve güzel markalar ve başarılı parfümler var ki çok cezbedici bir koku olmadığı sürece almaya gerek yok diye düşünüyorum.

aggressive parfume
Yeni tanıştığım parfüm markalarından biri de Aggressive Parfüm, mail atıp denemem için bir parfüm yollayacaklarını söylediklerinde açıkçası bana bu kadar uyacak bir koku geleceğini beklemiyordum. 

aggressive parfume

Gelen koku 125 numara Giorgio Armani Si parfümün benzeri, bunu uzun zamandır gidip gelip kokluyordum. Kokusu güzel ama çok kalıcı değil diye almamıştım. Aggresive Parfüm gerçeğinden bir tık daha az yoğun kokuya sahip ama şaşılacak derecede hatta gerçeğinden daha fazla kalıcı oldu bende. Gerçek parfümün kokusu 1-2 saat içinde kaybolurken, bu 3-4 saat kadar dayandı. 
Hep söylüyorum, bu parfüm işinde alt nota üst nota önemli değil, önemli olan o parfümün teninizde nasıl durduğu. Bazı parfümler ki kendileri dünyaca ünlü ve pahalı parfümlerdir,  benim tenimde hacı yağı gibi kokarken başkalarında misler gibi kokuyor. Ay bu bana kesinlikle olmaz diye baktığınız bir koku tenininizde harikalar yaratabiliyor. O nedenle parfümü bence koklayarak değil tende, hem de bir kaç defa deneyerek almak lazım.

Aggressive Parfümün kokularını da buradan inceleyebilirsiniz.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...