19 Mart 2015

#gulsendoganile8mart kozmetik dışı ürünlerimiz..

Burada bahsettiğim Gülsen'in 8 mart kadınlar Günü etkinliğinde kozmetik ve kişisel bakım kadar, kozmetik dışı diyebileceğimiz pek çok marka da güzel ürünleri ile bizimleydi. Yalnız bu sefer bütün ürünlerin bir şekilde kişisel bakım ile de ilgisi var bence. Bu bakımdan Gülsen'nin yine emeği çok büyük. Bütün firmalara da çok teşekkür ediyorum. 

Tupperware Turkiye
Evimde saklama kaplarını severek kullandığım Tupperware Turkiye pembe bir suluk ve bir de sandwich saklama kabı ile bizimleydi. Bu kaba sabah kahvaltımı koyuyorum artık çok iyi oluyor.

Doğadan çay

Ben çay insanı değilim daima tercihim kahve veya soğuk bir içecek olur, Doğadan Çay'ın bu çayları da anneme gitti, kendisi seviyor çayı.


Barine Home

Barine Home yazın plajda, eğer seviyorsanız da hamamda kullanabileceğimiz çok güzel, yumuşacık bir peştemal hediye etti. Bunlardan daha geçen bayramda Antakya'dan almıştım, iyi oldu yedekledim.

Yalı spor

Yalı Spor  çok hoş bir Puma t-shirt yollamış, umarım spora tekrar başlamak için gaza gelirim artık. 



epttavm

Blogger arkadaşımız Gleam Fashion epttavm.com'un yetkilisi olarak aramızdaydı ve her birimize değişik ürünler hediye edildi. Benim de payıma yazın plajda keyifle kullanacağım bu havlu düştü.


Kliksa

Kliksa'nın hediyesi ise bu saç düzleştirici, seramik tabanlı maşa oldu. Bir gün önce de saçım kısa olduğu halde böyle kısa seyahatler için bir mini boy düzleştirici falan alsam mı diye düşünüyordum, yani bu kadar olur. 




Bu şirin baykuş uyku gözlüğü ise Betushunblogu'nun el emeği, çok teşekkürler çok tatlı olmuş.


Bu tatlı ayna ise Pembe papyon'un hediyesi, hemen makyaj çantama yerleşti bile.  Üzerindeki peri kızına bayıldım.

lav şekerlik

Lav  ise güzel ve zarif cam ürünlerinden güzel bir şekerlik yollamış. O şekerlik bakın ne oldu, bu fikri de sevgili Nilgün'den aldım. 

rinso büyülü bahçe

Kokusunu çok sevdiğim Rinso büyülü bahçe serisinden bir sıvı çamaşır deterjanı yollamış. Hep kozmetikle uğraşamıyoruz malum, biraz da ev işi yapmak lazım özellikle evli ve çocuklu olanlarımız için ev işleri baya bir vaktimizi alıyor. Ben artık özellikle siyah çamaşırları, gömlekleri falan toz değil, sıvı çamaşır detarjanı ile yıkamayı tercih ediyorum. Böylelikle üzerinde o beyaz beyaz deterjan lekesi kalmamış oluyor.

domestos

Ev temizliğinden bahsetmişken tabi banyo ve tuvaletin değişmez temizlik elemanı Domestos'da sürekli elimin altındadır. 

Bütün ürünleri zevkle kullanacağım. Saç şekillendirme maşasını da kullandıktan sonra detaylı olarak anlatacağım..
Sevgiler..





4 yorum:

  1. :)) ne güzel olmuş pamukluk... plaj havlunu görmemişim o gün, çok güzelmiş güle güle kullan ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün :)) güzel oldu bence de.. Havlu sonradan geldi canım İstanbul'a iyi oldu :) teşekkürler..

      Sil
  2. Güle güle kullan hepsini.Tupperware kapların İstiridye setini kullanıyordum uzun süredir bu geleni de eşim için kullanmaya başladım hemen.Plaj havlun da çok güzelmiş bu arada :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet havluya bayıldım teşekkür ederim canım sen de öyle :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...