10 Mart 2015

dermokozmetik.com dan gelenler..

Geçtiğimiz hafta dermokozmetik.com'dan içinde tam da denemeyi istediğim, daha önce kullanmadığım ürünlerden oluşan bir paket aldım. Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bütün hepsini çok büyük bir zevkle kullanacağım ve yazacağım.

dermokozmetik.com
Paketin içinde boyalı saçlar için olan Phyto Şampuan ve saç bakım kremi ve bir de koruyucu yağ çıktı. Tam da saçlarımı yeni boyatmışken harika  oldu tabi.

dermokozmetik.com

Diğer bir denemeyi istediğim ürün Vichy Idelia BB kremdi, zamanında kendisinden çok söz edildi ve gerçekten de merakımı uyandırmıştı. kendisinden aşağıda bahsedeceğim. 
Yine kendi çapında oldukça meşhur LRP Effaclar temizleme jeli, bunu ergen cilde sahip oğlumla birlikte kullanacağız bakalım.  Bioderma Atoderm duş jelini de oğlum için ayırdım. Vichy Aqualia Thermal kremi ise havalar biraz daha ılımaya başladığı bir zaman için saklıyorum.

dermokozmetik.com

Şampuan+bakım kremi ve bakım yağını hemen kullanıma açtım tabi, bakalım seyahat boyu olmalarına rağmen bir fikir edinmeme yetecektir.

Vichy Idelia BB Cream

Gelelim Idelia BB kreme, BB kremlerle aram pek iyi ama kış ayları için yine de fondöten tercih ediyorum. Hatta ne kadar ağır, kapatıcı fondötenim varsa bu aylarda kullanıyorum ki hem hevesimi alayım hem de bitsin azalsın diye. Ama bu kadar merak ettiğim bir BB gelince de hemen bir kaç gün de olsa denemeye aldım.

Vichy Idelia BB Cream 

Ürün 40 ml., yine en azından benim için kolayca bitecek bir şey değil. 

Vichy Idelia BB Cream

En sevdiğim yanı içinde SPF 25 var. Yaz-kış ideal bir güneş koruma faktörü bence. Bendeki medium yani orta koyulukta olanı, önce koyu mu olur dedim ama açığı da çok açık olacakmış baktım da.


Vichy Idelia BB Cream

Evet medium tonu bana tam geldi, yaz için nasıl olur bilemedim ama zaten genel olarak BB kremler cilt tonu ile bütünleştikleri için ve ben de fazla yanmadığım için çok büyük sorun olacağını sanmıyorum. 


Vichy Idelia BB Cream

BB krem pembe alt tonlu ve hafif parlak bir bitişe sahip, normal ve kuru ciltlere tam olacaktır. Normalden yağlığa dönük cilt için üzerinden bir sabitleyici-matlaştırıcı pudra ile mutlaka geçmek lazım. Tabi kapatıcılığı yok, sadece renk eşitliyor ve cildinize sağlıklı bir görüntü veriyor. Benim cildimde aksi bir reaksiyona da sebep olmadı. Yaz aylarında BB krem tercih edenlerdenseniz buna da bir bakabilirsiniz.

Fresh Minerals twisted mind pigment

Paketteki bir diğer renkli kozmetik ürünü de  Fresh Minerals'in bir pigmenti.

Fresh Minerals twisted mind pigment

İsmi twisted mind, ismini bile çok sevdim yani.

Fresh Minerals twisted mind pigment

Tabi ki bronz tonlarda kendisi ve ayrıca sevgimi kazandı. 

Fresh Minerals twisted mind pigment

Kutunun içinde daha kahve gibi  görünmekle birlikte pembeye dönük bir bronz tonu var. Bu tarz pigment yani toz ürünleri kullanmak zor olduğu için az az minik bir sample kutusuna boşaltıyorum ve o şekilde kullanıyorum.

Fresh Minerals twisted mind pigment

Ve kuru olarak sürülmüş hali de böyle, şahane pembe-bronz bir tonu var. İster baz olarak ister katlanma bölgesinde kullanmak için uygun. Islak olarak denemedim ama zaten kuru halinin yoğunluğundan anlaşılıyordur ıslakken ne hale geleceği.

Burada detaylı bahsedemediğim cilt ürünleri de tabi ki kullandıkça eksileri ve artıları ile blogda olacaklar.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Bloğunuzu takibime aldım bende beklerim sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sibelözmen teşekkürler tabi ki takip ettim bile :-))

      Sil
  2. hepsi harikaymıs canım iyi gunlerde kullan:) Vichy Thermal cidden cok iyi bir krem canım sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus teşekkürler iyi olduğunu duydum bakalım havalar biraz ısınsın da kullanayım diye bekliyorum..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...