17 Mart 2015

Essence ile göz kamaştıran tırnaklar ..

Avrupa’nın lider kozmetik markası Essence ile rengarenk, sanat eseri görünümünde tırnaklara kavuşabilir, tarzını sergileyebilirsin!







Genç kızların gözde markası essence tırnak ürünleri ile 3 boyutlu efektler, grafiti desenler, dalgalar, renkli çizgiler gibi farklı stiller oluşturabilir, yaratıcılığını konuşturabilirsin. Zengin renk alternatifleri ile hayal ettiğin renklerde bakımlı tırnaklara sahip olabilmek için essence sana rehberlik edecek.




essence ojelerdeki efekt çılgınlığı sürüyor. essence effect oje ile trendlere uygun olarak göz alıcı efektler ile 3 boyutlu, dokunulası tırnaklar yaratmak çok kolay! Şeker, sim, pırlanta ve puantiye efektlerinden oluşan 14 farklı renk seçeneği mevcut.




Kum efekti veren essence nail art parlak kum cila olmazsa olmaz listesinin üstlerinde! Favori ojeni sür, kurumasını bekle ve ardından kum görünümlü cilayı uygulayarak 3D efektli tırnaklara kavuş!




essence nail art hello foils! solüsyon&transfer folyoları ile son moda grafiti desenli tırnaklara ulaşabilir, essence nail art stickerları ile havalı tasarımları tırnağına taşıyabilirsin. Farklı stiller oluşturabileceğin essence mıknatıslı tırnak tasarımı ile kalpler, dalgalar, çılgın daireler,zig-zaglar yaratabilirsin. Bunun için tasarımlardan birini seçmen, mıknatısı istediğin  konuma getirerek henüz tam kurumamış olan manyetik oje üzerine 15 saniye boyunca tutman yeterli.








Tırnak bakımını da ihmal etmemek lazım. essence studio nails 4 in 1 törpü ile sadece 4 adımda mükemmel manikürlü tırnaklara kavuşabilirsin. Bu tırnak törpüsü tırnaklarını kısaltır, temizler, yumuşatır ve cilalar. essence studio nails ultra tırnak onarıcı ise keratin içeriği ile yumuşak ve kırılgan tırnakları güçlendirir. Kendi başına veya baz cila olarak kullanılabilir.







*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...