11 Mart 2015

Beauty Blender Makyaj Süngeri.. Bakalım nasılmış???

Herkesin makyaj yaparken kullanmayı sevdiği, işini daha da kolaylaştırdığını düşündüğü favori makyaj fırçaları ve süngerleri var. Beauty Blender'da özellikle yabancı blogger/vloggerlar arasında oldukça popüler bir ürü ve her zamanki gibi cinnet vatanımızda olmadığı/çok geç geldiği için de gözümüzde çok büyüttüğümüz, kendisinden çok fazla şeyler beklediğimiz bir ürün.
beauty blender
Ben de zaman zaman makyaj fırçası veya süngeri arasında tereddütte kalıyorum, favorilerim sürekli değişiyor. Ama genel olarak sünger ile uygulama yapmayı seviyorum. Sabah en acele tarafından makyaj yaptığım için çabuk ve doğal bitişli bir makyaj yapabiliyorum  sünger kullanarak. O nedenle Douglas çok popüler makyaj süngeri Beauty Blender'ı satmaya başlayınca mutlaka denemeliyim bunu da dedim. Bu aşamada sevgili Makyaj Kelebeğim sağolsun Kanyon'a çok yakın oturduğu için Beauty Blender'ı kendine alırken bana da aldı ve de hediye etti. 
beauty blender

Ben açıkçası Beauty Blender'ı daha büyük bir şey sanıyordum. İkisi de kuru haldeyken Real Techniques makyaj süngeri ile yan yana koyunca küçük kalıyor. Ama suyu yeyip şişince pek de bir farkları kalmıyor, her ikisi de yumuşak, kolay ve doğal uygulama yapıyor.  Ancak Beauty Blender'ın yapısı ya da malzemesi mi diyelim daha tok, daha sert. 

beauty blender

Bunun sivri ucu ile burun kenarı, göz altı gibi dar alanlara uygulama yapmak mümkün, tabi aynı işi RT'nin kesik tarafı ve sivri ucu da yapıyor. Beauty Blender'ın bir de bu dediğim yerlere uygulama için özel mini minnacık bir süngeri daha var, hatta o da geldi Douglas'a ama çok minnacık diye almadım artık.

RT sünger Gratis, Watsons, Migros gibi market/kozmetik marketlerde ve kozmela gibi online kozmetik sitelerinde 24-25 TL. gibi bir fiyatla bulunabiliyor. Hatta bir indirim döneminde ben Gratis'den 14 TL. gibi komik bir fiyata almıştım. Beauty Blender ise Douglas mağazalarında 55 TL. ile satışta. Tercih sizin artık..
Sevgiler..

10 yorum:

  1. bir ürün fazlasıyla popüler olunca benim hevesim kaçıyor..yeri geliyor bazı fondötenleri elimle sürmeyi bile tercih edebiliyorum..şimdilik RT bana yetiyor..biliyorum dayanamayıp BB de alacağım ama belki indirimde falan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgüncüm RT süngerin varsa yeter bence zaten ama ellerimle pek başarılı olamıyorum ben .. :-(

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @büşrakahvesi evet çok kolay ve güzel uygulama yapabiliyorum bununla..

      Sil
  3. Douglas bulduğum ve müsait olduğum anda bende BB alacağım ya heralde ennn merak ettiğim şeylerden birisidir. Sende güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider teşekkürler sanırım ben de ikinciyi alacağım..:-))

      Sil
  4. Tekrardan güle güle kullan canım.Ben daha önce hiç sünger tercih etmediğimden ilk günlerde pek bir yadırgadım.Yeni yeni alıştım diyebilirim ancak bir fırça kadar pratik gelmiyor hala....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler canım ben süngerle çok kolayca uygulama yapabiliyorum ya ondandır elim bir kere alıştı mı sadece süngerlere gidiyor..:-))

      Sil
  5. Asiri bi fark var mi ikisi arasinda su ara beauty blender a takmis durumdayim real techniques ve gratisin sungerleri var elimde aralarinda cok bariz fark var mi yok mu bilemiyorum acaba abartilan bi urun mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derinçakır gratis'deki o sert süngerlerle mukayese bile kabul etmez de real techniques varsa onu eskitene kadar almaya gerek yok bence.. ama real'dan da bir tık daha iyi ..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...