21 Şubat 2014

Pastel Profashion 5 far palet incelemesi..

Sevgili Makyaj Güncesi düzenlediği blogger event'de yine bizi hediyelere boğmuştu ve onlardan biri de çok güzel bir kutu içinde yeni far paleti, mascara ve ojelerini denememiz için yollayan pastel firması. Yeri gelmişken de teşekkür ediyorum.
Hemen bu yazı ile de far paletini incelemek istiyorum.

5'li bir palet ve renkleri  gündelik makyaj için yeterli, ayrıca plastik ama sağlam ambalajı ile de çantaya atıp taşımaya da uygun. Bendeki 16 numara.

Hemen bir değerlendirme yapmak için denemeye başladığımdan resimlerini bile çekemedim, biraz pislenmiş. Ama buna bakıp renkler tozutuyor diye düşünmeyin çünkü tozutma miktarı minimum seviyede, daha doğrusu hangi fırçayı kullandığınıza bağlı. Eğer The Balm give crease a chance gibi bir karıştırma fırçası ile alırsanız evet bir parça tozutuyor, yapacak bir şey yok. Ama Real Techniques göz fırçaları ile alırsanız hiç tozutmadığını göreceksiniz. 

Baştan iki renk içinde hafif ışıltılar içeren ve bütün göz kapağına uygulanabilecek, ayrıca kaş altına da aydınlık için kullanılabilecek açık renkler. Ne yazık ki bunların pigmentleri diğer renklere göre daha az.  Ortadaki lilayı maalesef daha hiç kullanmadım, kış makyajıma çok uygun değil  belki yaz aylarında arada bir denerim. Bu arada palette en çok pigmentasyona bu renk sahip ve tamamen de mat bir yapısı var.

İşte paletteki asıl favorilerim, son sıradaki renk nasıl tarif etsem tam bir kurtarıcı. İçinde kahvelik, altın tonları, zeytin rengi yansımalar içeren ve hemen favorilerim arasına giren bir renk oldu. Bordo tonu ise yine crease bölgesi için şahane bir renk ve ikisinin de pigmentasyonları gayet iyi. Yaptığım makyajlarda son zamanlarda Too Faced far bazı kullandığım için de makyaj akşama kadar milim bile oynamadan dayanıyor. Renkler solmuyor, dökülmüyor bile.

İlk defa denediğim Pastel'in bu 5'l far paleti beklentimin üzerinde sonuç verdi, elimde çok fazla far paleti olmasa diğer renk kombinasyonlarına da bakıp alabileceğim bir ürün oldu. 
Sevgiler..

7 yorum:

  1. Benim favorim de son ikili :) Güzel günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
  2. @sihirlimavi.. çok teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  3. İndirime girsin, sırf sondaki iki renk için bile bu paleti alırım!!! Bayıldım bayıldım!!!!! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Bordo olan çok hoş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. @bveç..evet indirime girmelerini ben de bekliyorum canım teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  6. @selenayk.. Çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  7. Son iki renge bayıldım bende.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...