5 Şubat 2014

#serapoguztan ile Romantik Vintage Parti....

Bir aydan fazla zamandır sevgili Serap'ın 1 Şubatta gerçekleşecek doğum günü partisini bekliyor ve detayları instagramdan gördükçe meraklanıyorduk. Partinin konsepti de "romantik" ve "vintage" olunca da çok hoşumuza gitti ve beklerken de çok meraklandık.

Nihayet 1 Şubatta  Serap'ın doğum gününü kutlamak için Elite World Hotel İstanbul da 35 blogger bir araya geldik. Herşey, her detay #romanticvintageparty detayında hazırlanmış ve süslenmişti. Bu detaylarla tek tek ilgilenen Hadi Kutlayalım'a da teşekkür ediyorum, her şey harikaydı.

Tabi Serap'cığım çok tatlı konuklar da çağırmış, bir tanesi sevgili Ayşenur YAZICI ve diğeri de bize 2014 senesi için burçlarımızdan bahseden Hande KAZANOVA idi. Ayşenur hanım bizlere hediye etmek için bir kaç kitabını da getirmişti, o kitaplardan kazanan talihlilerden biri de ben oldum.  Ayrıca bu güzel partide Mosmoda'da bizimle beraberdi. Shideido hem kurduğu makyaj standı ile hem de güzel göz maskeleri hediyeleri ile aramızdaydı. Ayrıca firma görevlisi de gelip bize güzel bilgiler de verdi.

Konsepte uygun kurabiyelere varana kadar bütün detaylar çok tatlı düşünülmüş ve hazırlanmıştı. Önce resimlerini çektim, sonra da zevkle yedim tabi.

Tabi bizimle olan pek çok sponsor da bulunuyordu, hepsi Serap'ın doğum günü vesilesi ile bizlere de hediye vermek için birbirleri ile yarışmışlar ve eve harika hediyeler ile döndük yine. koopchashop içinde çok güzel hediyeler bulunan, harika bir kutu hazırlamış. Benim de çok sevdiğim ve sürekli alışveriş yaptığım Quqla takı mağazasından çok güzel bir küpeden, Zoya ojeye varana kadar çok güzel hediyeler aldık. Alix Avien yine makyaj malzemelerinden oluşan güzel bir kutu yollamış. Blogger dostumuz Watsons içinde yeni gelen Rimmel London Wake me Up fondötenin de bulunduğu harika bir kutu yollamış. Yine organik ürünleri bulunan Nashi  çok güzel bir çanta içerisinde saç bakım ürünlerini denememiz için bizlere getirdi. Aquas ayak bakım ürünleri de daha sonra denenmek üzere dolapta yerini aldı. Kancaev'den herkese çok tatlı ve özel hediyeler verildi, bana da iki adet minik sepet çıktı ve hemen ojelerimi içine yerleştirdim.

Birbirinden güzel hediyeler ile şımarmaya devam ediyoruz, zaten Serapcığım bu toplantıda kendi doğum gününden çok bizi şımartmaya konsantre olmuş. Enjoy  markalı güzel bir güneş kremi, güneşin artacağı bahar-yaz aylarında deneyeceğim bunu.  StriVectin de anti-aging bir yüz ve göz kremi hediye etti. Bunları en kısa zamanda denemeye başlayacağım, çok merak ediyorum. Durance'de testerlar ve indirim kuponu yollamış. Acnecinamide bayıldığım yüz temizleme jeli ve scrubını yollamış. Bunlar tabi oğlum için depoya kalktı bile. Revigen yine saç tipime göre bir şampuan yollamış. Daha önceki blogger buluşmamızda da bir Revigen hediye gelmişti ve yeni kullanmaya başladım onu, böylece yedeğim de olmuş oldu. ürünlerine bayıldığım Yves Rocher 7.9 Elixir Serumunu yollamış. Bu serumu daha önce de kullanıp çok memnun kalmıştım, şimdi kısa süre sonra tekrar kullanmaya başlayabileceğim. Aksesuarlarına, ojelerine bayıldığım  Claires içinde bir sürü değişik ürün olan bir paket yollamış ve partide de koskoca bir oje partisi düzenledi, ben sürmedim ama pek çok blogger arkadaşım Claires ojeleri sürdürüp, tırnaklarını süslediler.

Mumyak çok hoş, çiçek şeklinde bir mum hediye etmiş. Koopchashop  paketi içinde gelen Quqla küpeler görünüyor, bu hediyelerin postunu ayrıca hazırlayacağım. Orkide Hareketi'nden çok güzel renkli Morley marka bir ruj gelmiş, rengine bayıldım, bunun da yazısı gelecek. Neva Color   içinde saç boyasından, saç bakım serumuna bir sürü güzel ürün olan kocaman bir kutu yollamıştı. Boyaları kullanamayacağım, çünkü bakır saçlarımı kahveye döndürürsem bütün emeklerim boşa gider ama diğer ürünlerini tabi zevkle deneyip yazacağım. Fouf Dead Sea Cosmetics de beyazlatıcı/aydınlatıcı bir bakım kremi yollamış. Şu anda kullandığım Ducray bitince bunu da deneyeceğim. Yine daha önce de blogger etkinliklerine sponsor olan markalardan biri; Organique Cosmetics bu sefer benim paketime çok güzel kokulu bir body polish koymuş, hemen banyodaki yerini aldı bile.

Serapcığıma verdiği bunca hediye yetmedi bir de çekilişle değişik kişilere değişik hediyeler de verdi, bu çekilişlerde kazanmayan olmadı tabi. Bana da Penelope markalı bir kuş tüyü yastık çıktı çekilişten ve hemen oğlum o yastığa el koydu. 

Son olarak da ürünlerini hep merak ettiğim, denemek istediğim Moshos Garden 3 adet ürün yollamış, bunları da hemen denemeye başladım, çok yakında detaylı yazısı gelecek.  Cyrene'de mutlaka her blogger toplantısına katılır ve ürün yollar, bu sefer de 2 güzel kremi ile katılmış aramıza, daha önce şampuanlarını denediğim markanın kremlerini de denemek güzel olacak.  Ürünleri seçkin eczanelerde satılan Jane Iredale'den de daha önce bazı ürünler kullanma fırsatım olmuştu. Bu kez harika mini bir makyaj kiti ve bir de kapatıcı yollamışlar. Kapatıcıyı hemen kullanmaya başladım ve yazısı çok yakında gelecek onun da. 

Bu güzel buluşma, parti, hediyeler ve bir sürü güzel insanla tanışma fırsatı verdiği için Serap'a çok teşekkür ediyorum. Katılan pek çok bloggerla konuşmak ve sohbet etmek fırsatı buldum, tanışamadıklarıma çok üzüldüm. Hele içlerinden birini yani Ankara'dan bu güzel buluşma için kalkıp gelen sevgili Başak ile tanışdığıma çok ama çok sevindim. Onun dışında sevgili Bal Gözlü Kız, Meraklı Kedi, Sevdanın Dünyası, Fulya Küçükaksoy, Yasemin, İnci ve Şebnem ile de yeniden görüşmek ve sohbet imkanımız oldu. Adını yazamadığım daha pek çok blogger arkadaşım da oradaydı, hepsi çok güzeldi ve tanıştığıma, görüştüğüme çok memnunum, umarım bu görüşmeler sürekli olur. 
Ürünler ve diğer konular hakkında detaylı postlar ileride kullandıkça  gelecek.
Son olarak partiden bir kaç resim ile yazımı bitireceğim..




Sevgiler..

10 yorum:

  1. Ben de o güzel ellerin sahibiyle tanışmış olduğuma çooook çok sevindim!! Yazılarından yansıdığı kadar tatlı ve samimiymişsin İrem'cim, umarım daha pek çok sefer karşılaşma imkanı buluruz :)
    Kocaman öpüyorum seni!!! Başak :)

    YanıtlaSil
  2. Coookk guzel bir yazi olmus. Ne kadar tatlısınız. Sizi tanıdığıma cok memnu oldum. En merak ettiğim bloggerlardan biriydiniz ve çoookk sevdim! En kisa zamanda tekrar gorusmek dileğiyle. Sevgilier :)

    YanıtlaSil
  3. canım aramızda oldugun ıcın cok mutluyum! sevgilerimle!

    YanıtlaSil
  4. @bveç.. çok teşekkür ederim canım ben de aynı şeyi düşünüyorum :-)) umarım dediğin gibi pek çok kez görüşürüz..

    YanıtlaSil
  5. @fulyaküçükaksoy..çok teşekkür ederim ben de seni tanıdığıma çok sevindim.. :-))

    YanıtlaSil
  6. @seraptan.. Çok teşekkürler Serapçım çok sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  7. ne güzel hazırlanmış her detay
    keşke İstanbulda olsaydım dedirtti bana :)

    YanıtlaSil
  8. @darlolivee.. evet detaylar harikaydı gerçekten :-))

    YanıtlaSil
  9. Zarif, güler yüzlü Sevgili Audrey :) Umarım yeniden görüşme ve bu defa uzun uzun konuşma fırsatımız olur. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  10. @sui.. evet ben de yeniden bir araya gelip sohbet edebiliriz diye umuyorum.. çok sevgiler :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...