10 Şubat 2014

BOYALI VE RÖFLELİ SAÇLARA BAKIM YAPAN SERİ: BIOBLAS COLOR INTENSE..


Sağlıklı ve güzel görünen saçlara sahip olmak için kadınlar olarak saçımızı birçok işlemden geçiririz. Moda olan renkleri takip etmek, değişikliği sevmek ya da ruh halimize göre saç rengimizi değiştirmek bir kadının saç rengini değiştirmesi için önemli sebeplerdir. Saçınızın hem rengini değiştirmek istiyor hem de dökülmesinden ve sağlıksız olmasından korkuyorsanız Bioblas’ın size bir sürprizi var: Saç dökülmesine karşı geliştirdiği boyalı ve röfleli saçlara özel Bioblas Color Intense serisi.



Mevsim değişiklikleri gibi doğal etkenlerin yanı sıra saç boyası, röfle, perma gibi kimyasal işlemler, stres, hormonal değişiklikler, kullanılan bazı ilaçlar, genetik yatkınlık, yetersiz beslenme, bilinçsiz diyet yapmak dönemsel veya sürekli saç dökülmesine neden olur. Saçın sağlıklı olması, saç köklerinin güçlenmesi ve dökülmemesi için saçın vitamin ve minerallere ihtiyacı vardır. Boya ve röfle gibi işlemler sonrasında zarar gören saçlarınıza güçlü bir bakım yapmak için Bioblas Color Intense Serisi yanınızda.
Saçlara yenileyici bakım sağlayan BIOBLAS Color Intense Serisi boyalı ve röfleli  saçlara özel içeriğiyle saç renginin uzun süre yoğun ve canlı kalmasını sağlar. Aynı zamanda içeriğinde bulunan kreatin ve seramid saç köklerini güçlendirerek saçı yeniden yapılandırır. İçerdiği kreatin ve seramid her bir saç teline hızlıca penetre olur ve saçı kökten uca onarırken, saçı UV filtreli formülü ile saç rengini  güneş ışınlarının negatif etkilerinden korur.
Şampuan, sıvı saç kremi ve bakım maskesinden oluşan BIOBLAS Color Intense Serisi  saç rengini korur, boyalı saçların ihtiyaç duyduğu bakımı sağlar ve saçların daha parlak görünmesine yardımcı olur.

Bioblas’ın içeriğindeki bitkisel serumun saç dökülmesine karşı etkili olduğu ve saç köklerini beslediği klinik testlerle kanıtlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...