11 Şubat 2014

Rimmel London Wake Me UpConcealer..

Uzun zamandır denemek istediğim ve burada yazdığım ve bayıldığım fondöteninden sonra almak için sipariş vermek üzere olduğum Rimmel London Wake Me Up kapatıcıya sevgili Aylin sayesinde kavuşmuştum. Aylin'in instagram hesabı üzerinden yaptığı çekilişi kazanınca, özellikle de çok denemek istediğim Rimmel London Wake Me Up kapatıcı olunca çok mutlu oldum. Yazısını yazmak için biraz bekledim ama şimdi Watsons Wake me up serisinin fondötenini getirmişken ve bu kapatıcıyı da getirmek üzereyken hemen paylaşmak istedim.

Aynı fondöteni gibi turuncu kapağa sahip ve çok da şirin görünüşlü. Bendeki 335 Light/Medium rengi, buğday tonlu olduğum için cilt tonumla uyum sağlayan bir renk.

Sünger aplikatör ile kolayca uygulama yapılabiliyor. Ayrıca makyaj çantasında taşımaya da elverişli.

Pembe alt tonlu bir bej ve kalınca bir yapısı var. Memnun olanı, seveni de var nefret edeni de var. Ben ikisinin arasında kaldım ama sevme tarafına biraz daha yakınım.

Kapatıcığını çok beğendim, özellikle çok morluk olmayan göz altında daha da iyi sonuç verecektir ki beni bile gayet iyi örttü, ancak kalın yapısından ötürü ürünü biraz fazla kaçırınca göz altı çizgilerine dolma durumu olabiliyor. O nedenle göz altına 3 tık  dokundurmak yetiyor bence.  Sabitlemek için biraz da pudra ile geçmek gerekiyor. Bunun için de Jane Iredale'in çok ince bir sabitleyici/aydınlatıcı ürününü kullanıyorum, belli bile olmuyor. 

 Fondöten yapı olarak daha sıvımsı, kuru cilde de çok büyük sıkıntı yaratmadan uyacağını düşünüyorum   ama bunun yapısı sanki biraz daha kuru, o nedenle cildi iyice de nemlendirmek gerekiyor kullanmadan önce. Bir de sanki çabuk bitecekmiş gibi bir his uyandı bende, neden bilmiyorum.
Eksilerine rağmen sevdiğim bir ürün oldu, ancak Wake Me Up serisi TR'ye gelirse kapatıcıyı yeniden almayı düşünmüyorum, çünkü daha iyi kapatıcıları bulmak her zaman mümkün, ayrıca yeni ürünleri denemeyi de seviyorum.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Hadi ya bende bunu beklyiordum büyük hayallerle. Beğenmemen beni üzdü
    dnzyildizi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle maybeline fit me serisinin kapatıcısını denemelisin diyorum o zaman canım :)

    YanıtlaSil
  3. Cnm gozaltinda morluk yoksa cizgilere dolmadan aydinlatan deborah age reset super dene derim

    YanıtlaSil
  4. Kapatıcısı fondöteni kadar başarılı değil sanırım.. =/

    YanıtlaSil
  5. @mervebagrıcı.. tam beğenmedim değil ortada kaldım..

    YanıtlaSil
  6. @senabilen.. elimdekiler bitince aklımda o var zaten :-))

    YanıtlaSil
  7. @kozmetikperisi.. o da aklımda olsun teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. @ceydabyjade.. evet ben fondötene bayıldım ama kapatıcı onun kadar değil..

    YanıtlaSil
  9. Bana da yapısı kuru geldi canım. Göz altlarım da çok kuru olduğu için altına mutlaka bol bol nemlendirici sürüyorum. Diğer yorumlarına da aynen katılıyorum. Güle güle kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  10. @yelda.. evet biraz kuruca yapısı ben de iyice nemlendiriyorum zaten göz altımı.. teşekkürler :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...