5 Şubat 2014

BEBEĞİNİZİ BEKLERKEN CİLDİNİZ BİONEM İLE ÇİÇEK ÖZLERİNE EMANET...


Hayatımızın belli dönemlerinde cilt problemleri yaşamaktayız. Hamilelik dönemi de cilt problemleri ile karşılaşabileceğimiz dönemlerden biridir. Gebelik boyunca vücutta meydana gelen bazı değişiklikler arasında ciltte kuruma ile karşılaşılabilir. Bu dönemde vücudun nem dengesini sağlamak için nemlendirici kullanarak cilt kurumasının önüne geçebilirsiniz. Bionem Nemlendirici Bakım Serisi hamilelik döneminde cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlayacak, aynı zamanda cildinizi dış etkenlere karşı koruyacaktır.

Bionem(hamilelik Döneminde).jpg görüntüleniyor

Hamilelik döneminde vücudun ihtiyacı olan mineral ve vitaminler anne karnındaki bebeğe geçer, anne vücudunda su kaybından kaynaklanan cilt kuruluğu meydana gelir. Gebelik döneminde kuruyan cildin özenli bir bakıma ihtiyacı vardır. Cilt kuruluğunu önlemek için bol sıvı tüketmeli  ve düzenli olarak nemlendirici kullanılmalıdır. %100 doğal çiçek özlerinden oluşan BioNem Nemlendirici Bakım Serisi 5 dakika gibi kısa bir sürede vücutta gereken nemi sağlarken aynı zamanda cildi dış etkenlerin zararlarına karşı korur.
İlk uygulamada %60, bir haftalık uygulama sonrasında %91’e varan nem artışı sağlayan BioNem cilt yüzeyini örterek ciltteki su kaybını en aza indirir, cildin gün boyu nemli kalmasını sağlar.  Tüm cilt tipleri için erik özlü ve aşırı kuru ciltler için orkide özlü seçenekleriyle Bionem vücut losyonları cilde kolayca nüfuz ederek cilt esnekliğini arttırdığı kanıtlanmıştır. Biota laboratuvarlarında iki yıl süren araştırmalar sonucunda üretilen BioNem Nemlendirici Bakım Serisi’nin en etkileyici özelliği ise gerçek çiçek özlerinden elde edilmiştir ve paraben içermez.
Bionem Nemlendirici bakım serisi ayva, elma, erik ve orkide özlerinden oluşan el bakım kremleri, el-yüz-vücut kremleri ve mimoza çiçeği özlü yüz bakım kremleri ve vücut losyonlarından oluşmaktadır. Cilt tipinize en uygun Bionem ürününü seçerek paraben içermeyen doğal içerikli bir nemlendirici kullanmanın rahatlığıyla çiçeklerden gelen nemi cildinizde depolayabilirsiniz.

2 yorum:

  1. harika bir marka bayılıyorum ürünlerine :)
    mimledim seni canım

    YanıtlaSil
  2. @biricitconus.. hemen bakıyorum canım :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...