12 Şubat 2014

EIGHT PROJECT HOUSE KAPILARINI AÇTI...


Genç moda tasarımcısı Sabah Yalçın, 8 Şubat 2014’te Suadiye’de Eight Project House ismiyle bir mağaza açtı. Tasarımcı, “Zarafet ve farklılığı sevenler için” yarattığı Eight Project House markası ile koleksiyonlarını Eight Project House’da sergileyecek.



Sabah Yalçın ve Eight Project House bünyesindeki tasarımcıların ev sahipliği yaptığı açılışa, birçok tasarımcı ve yakın dostları katıldı.

Açılışta sergilenen kıyafetlerde pastel renklere ağırlık verilerek, sade ve dinamik bir görünüm yakalandı. Koleksiyonda kullanılan ince detaylar ve çeşitli kumaşlar, işçiliği yansıttı.

Mağazada Sabah Yalçın’ın tasarımlarının yanı sıra, Tuğba Atasoy, Ahmet Baytar, Songül Cabacı, Gözde Atlı gibi modacıların da tasarımları satışa sunulacak. Bu doğrultuda Eight Project House, genç moda tasarımcılarına ve yeni projelere destek veren vizyonuyla da dikkat çekecek.





Yalçın açılışta, “Benim hep hayalimdi böyle yaşayan, içinde üretim yapabileceğim, hem de satış yapabileceğim farklı tasarımcılarla da iş yapabileceğim dinamik bir mekan açmak. Bunun için bugün burada olup bize destek veren, mutluluğumuzu paylaşan dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Eight ismini numerolojik anlamı olan “kuralları ben koyarım” stratejisini benimsediğimiz için seçtik. 8 farklı tasarımcıyla çalışıyorum ve ilerleyen dönemlerde de 8 farklı projeye ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Yolunuz Suadiye’ye düşerse Eight Project House’a uğramayı unutmayın.




*Basın Bültenidir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...