14 Şubat 2014

Makyajguncesi Blogger Buluşması..

Geçen cumartesi sevgili Makyaj Güncesi tarafından Aynalıkavak Kasrı'nda düzenlenen çok güzel bir blogger buluşmasına daha katıldım. Blogger buluşmalarını çok seviyorum, hem zevkle takip ettiğim pek çok kişi ile bu sayede tanışma imkanı buluyorum, oturup çok güzel sohbetler ediyoruz, zaten ilgi alanlarımız da aynı doğal olarak, bu sayede değişik yerler de görüyorum. 
Sevgili Makyaj Güncesi yani Ayşegül bizler için Hasköy'de bulunan Aynalıkavak Kasrı'nın küçük kafesini ayarlamış. Manzaramız bu şekildeydi.

Oturduğumuz kafe de burada, tatlı, küçük bir yer ve oldukça samimi bir ortam oldu.

Geldiğimizde ismimize özel kurabiyelerimiz ve hediyelerimiz ile yerlerimiz belliydi. Şeker İstanbul blog isimlerimize özel çok lezzetli kurabiyeler hazırlamış bizim için. Schwarzkopf Turkiye ise saçlarımıza özel ürünler ile yine aramızdaydı.

Şu güzel süsleri ise yine instagram sayfalarından takip edebileceğiniz Turkish Brides hazırlamış, çok sevimliler.

Yine yanımızda pek çok firma vardı, sevgili Ayşegül bizi hediyelere boğdu. Essence'in yolladığı defteri çekiliş defteri yapıyorum hemen. Yine kişiye özel güzel tasarımları ile çok güzel snood'lar örülmüş bizim için, bana nar çiçeği renkli olan geldi, tam benim rengim, bu güzel snood Pappicca'nın eseri. Sevgili Naz bizim için elleriyle midye kabukları içine güzel kolye ve bileklikler yerleştirmiş, çok sevdim. Yine katılımcılardan sevgili Ojebeni'de her birimiz için Golden Rose Rich color serisinden birer oje getirmiş, bana da bu şahane fuşya düştü, çok teşekkürler. I love my Blog yazılı güzel kurabiye ise Pembe Fiyonk'a ait. Eline sağlık diyorum, çok güzel olmuş.

Güzel ürünlerin yer aldığı bir paket ile Pastel Kozmetik'de yanımızdaydı, ürünlerin yorumları gelecek en kısa zamanda. Yine blogger dostumuz CyreneDoa KozmetikDurance ve Dore Çorap da bizimleydi, çok güzel ürünler yollamışlar.

Bebak bu sefer merak ettiğim gül suyunu yollamış, bunu en kısa zamanda deneyeceğim. Gül suyunu tonik olarak kullandığım günlere geri dönebilirim bu sayede. Çok sevdiğim ürünleri olan Otacı'da daha önce denemediğim bir şampun ve el ve tırnak bakım kremi yollamış.  Bu güzelim el yapımı cupcake yüzük ise Funda Akarsu tasarımı ve yapımı, bayıldım. Pink center ise bu şahane küpeleri, yanına bayıldığım bir de Kinder çikolata koyarak yollamış. Sabunlu Şeyler çok güzel cupcake şekilden bir sabunla aramıza katılmış.  Yine blogger dostlarımızdan Fresh n Soft  ihtiyaçlarımızın yer aldığı çok güzel bir paket yollamış, ki pamuklarını zaten zevkle kullanıyorum.

Face Dermo'dan  Vichy termal su, Deracine nemlendirici ve iki adet de Caudalie markalı ürün geldi, bunları çok merak ediyordum, hemen kullanmaya da başladım. sac bakim'dan da Ovex saç kurtarma ve canlandırma  terapi kremi geldi, bunu da boyadan sonra kullanacağım. Plus Canvas'ın hediyesi minik tablo da hemen asıldı bile yerine. Ve tabi sevgili Watsons şahane hediyeleri ile yine aramızdaydı. Kutudan yeni Pure Beauty CC krem çıktı ve merakımdan hemen denenmeye başladı. Ayrıca Dtr. Oetker'de güzel ve pratik tatlı karışımları ile aramızdaydı. Daha önce Höşmerim tatlısını denemiş ve çok sevmiştim, ileride yapacaklarımı da instagram hesabımdan paylaşacağım.

Ve akşam üzeri elleri kolları eve doğru yol alan bloggerler. Hepsi birbirinden tatlı ve güzel..

Etkinliğe birbirinden tatlı 8 blogger katıldı, hepsini tanıdığım için çok mutluyum. 
Sevgiler..

8 yorum:

  1. ne güzel bir yermiş :) şeker hamurlu kurabiyeye bayılırım :))

    YanıtlaSil
  2. @hazelçelik.. evet yer çok güzeldi :-))

    YanıtlaSil
  3. Bodrumda da olsa keşke:) belki yaza herkes tatile gelirse:)
    çekilişime beklerim:)
    http://belgin-ce.blogspot.com.tr/2014/02/hchaircareurunleriylekadinlargunucekilisi.html

    YanıtlaSil
  4. Iremcigim Pastel`in yeni rimelini cok merak ediyorum. Fircasi cok hos duruyor. Kullaninca yorumlarini merakle bekliyorum. Guzel gunlerde kullan hepsini. Opuyorum :)

    YanıtlaSil
  5. @balböceğiilekzmetik.. Çok teşekkürler zaten son bir hafta sürekli maskara ve paleti kullandım bu hafta içinde yazısı gelir sevgiler :))

    YanıtlaSil
  6. Mekan çok hoşmuş!Tüm hediyelerini güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
  7. @jd.. evet mekanımız harikaydı gerçekten.. çok teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  8. @belgingüventakunyacıoğlu.. İstanbul veya Ankarayı ziyaret ettiğin bir zamana denk gelirse böyle bir toplantı iyi olur aslında tanışmış da oluruz..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...