13 Şubat 2014

Mac 128 Fırça incelemesi..

Burada bahsettiğim Mac fırça alışverişi sırasında 163'ün yanı sıra Magnetic Nudes koleksiyonu ile çıkan 128 numaralı fırçayı da almıştım. 
Şimdiye kadar koleksiyon fırçaları ile hiç aram olmadı, çok kullanışlı bulmadığım gibi bir de extra pahalı olduklarını düşünüyorum. Ama bu fırça çok amaçlı kullanımı ve Mac fırçalara göre normal fiyatı ile alınası gördüğüm bir fırça oldu.

Öncelikle sapı çok uzun ve fırça iki taraflı, iki tarafı da aynı tarzda görünen ama değişik yapıdaki kıllardan oluşuyor. Bu kısım duofiber ve koyu renkli tarafa göre kılları daha yumuşak. Bu kısmı genel olarak krem aydınlatıcı sürmek için kullanıyorum. Çok güzel uygulama yapıyor gerçekten. 

Siyah tarafı ise krem yapıdaki allıkları veya kapatıcıları veya yine krem bronzerı uygulamak için uygun. İkisinin birleştiği kısım ile kontur yapabilir ve siyah kısım ile de bu konturun geçişini yumuşatabilirsiniz.

Her iki taraf da oldukça sıkı ve yumuşak kıllardan oluşuyor. Kullandığım, denediğim süre içinde kıl dökmedi, umarım yıkandıktan sonra da böyle gider.

Benim özellikle görünüş olarak da çok sevdiğim bir fırça oldu, ayrıca çok amaçlı olması da seyahate giderken yanıma alacağım fırçalarımdan biri olmasını sağladı.

Fırçanın fiyatı 90 TL. ve koleksiyon ürünü olduğu için devamı olmayacak dendi, ama belli olmaz belki mac bu fırçayı da sürekli koleksiyona katar.
Sevgiler.. 

4 yorum:

  1. Dediğiniz gibi çok amaçlı bir fırçaya benziyor güle güle kullanın :)Bende koleksiyon devam ederken edinsem iyi olur :)

    Bana da beklerim http://mineeegunaydin.blogspot.com.tr/ :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. @mineee.. Teşekkürler tabi bakarım bloga :))

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanın bende sevmiştim bu fırçaları ama hakkımı diş fırçalarından kullanınca bunlardan almadım :)

    YanıtlaSil
  4. @neslihanaltunel.. Teşekkürler umarım mac bunları sürekli koleksiyona katar ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...