17 Şubat 2014

Sevgililer Günü için güzel hediyeler geldi..

Sevgililer Günü için iki firmadan çok sevdiğim iki ayrı paket geldi, üstelik tam da Sevgililer Günü yani 14 Şubat günü geldi ki baya baya şımartılmış hissettim kendimi.

Öncelikle Nivea'nın yeni kakaolu  el&vücut losyonu ve kremi, zaten içinde kakao&çikolata olan her şeye ve özellikle kokularına bayılıyorum. Sırf kokusu için bile aldığım olabiliyor bu tarz ürünleri. Nivea'nın bu yeni serisi de tahmin ettiğim gibi çok hoş kokuyor. Şimdilik losyonu açıp kullanmaya başladım ama yoğunluğu ve nem vermesi de iyi geldi bana, tabi detaylı yazı yazacağım. Yanda görülen çikolata formlu not defterine ise bayıldım, hemen çantamı boyladı. 

İkinci olarak da daha önce uzun süre ürünlerini kullandığım ama daha sonra etrafımda temsilcisi kalmayınca bulup alamadığım Oriflame çok güzel ürünler yollamış. Özellikle Giordani ruju çok sevdim ve hemen de kullanıma açtım. Rujun ve diğer ürünlerin detaylı incelemesi de gelecek. Bu arada mini kartların da sevimliliğinden bahsetmeden geçemeyeceğim.

Son olarak da Nivea'nın çok zarif jesti bu çikolata kutusu, bir süre bozup da yemeye kıyamadım ama sonra tabi ufak ufak yazısız yerlerinden tırtıklayıp yemeye başladım.

Her iki firmaya da çok teşekkür ediyorum, gerçekten  Sevgililer Günü için çok güzel hediye oldular ve çok zevkle kullanacağım hepsini.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Ürünler gerçekten güzel ama çikolata ayrı bir güzel sanki :))

    YanıtlaSil
  2. @kitapgüzellik.. çikolatanın kalbimdeki yeri apayrı zaten :-))

    YanıtlaSil
  3. @kitap güzellik.. teşekkür ederim..:-))

    YanıtlaSil
  4. Bol hediyeli olmuş darısı başıma şekerim güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  5. @morhastası.. evet bu sene şımardım diyebilirim.. :-)) çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. Ama o cikolatalardan bende istiyorum ya :)

    YanıtlaSil
  7. @balböceğiilekozmetik.. :)) keşke yakın olsak

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...