3 Ekim 2012

Yves Rocher Vücut Spreyleri..

Bu cici vücut spreylerinin methini uzun zamandır duyuyorum. Nihayet dün gidip koklayabildim ve koklar koklamaz da hindistan cevizli ve vanilyalı olanını aldım. Her ikisi de şeker gibi kokuyorlar ama çok da bayık değiller. Çok bayık olmadığı için de rahat rahat, sürekli kullanılabiliyor. Ama yine de bu tarz kokulardan hoşlanmayanlar için iyi bir seçenek değil. Ben  güzel kokmak veya güzel bir koku koklamak istediğimde direk sıkıyorum üstüme. Benim aldıklarım 20 ml. ve tanesi 16 TL. idi. Bir de 100 ml.. olanı var, onlarda indirim vardı ve tanesi 35 TL.'den 25TL. ye inmişti sanırım. Ama ben artık 100 ml.'lik hiç bir parfüm almak istemiyorum, çünkü bitmek bilmiyor. Bunları sık sık, bol bol sıkıp bitirmeyi düşünüyorum.



Kokuları gibi şişeleri de çok şirin ve çantada taşımaya da çok uygun. Benim gibi yanında bavuldan bozma çanta ile gezenlerin dışında, minik çantalara bile rahatça sığıp, kullanılabilecek bir ürün.
Sevgiler...

5 yorum:

  1. Bend vanilyalisini aldim,hatta satistakinarkadasin gazine gelip dus jeli ve vücut kremini de aldim. Onlarin kokusuda cok kalici ve cildi yumusacik yapiyor. Blgumda paylasmistim ben de.beklerim;)

    YanıtlaSil
  2. @birikzleringunlugu.. Eminim dus jeli de harika kokar benim elimde cok oldugu icin aladim artik.. Bloguna da bakiyorum hemen..

    YanıtlaSil
  3. ayyii kız vanIlyalısıı nasıL kalıcımı guzel mi ??

    YanıtlaSil
  4. @matruşka.. hindistan cevizlisini daha çok sevdim..ama vanilya da fena değil..

    YanıtlaSil
  5. ımm tşklEr. vanılya uygunsa fıyatı denemek ısdıyorum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...