4 Ekim 2012

RoC Hydra 3’ü 1 arada Makyaj Temizleyici Bakım


CİLT TEMİZLİĞİNİZİ TAMAMLAMADAN UYUMAYIN!!!!!

Cilt temizliğine pratik ürünlerle etkin çözümler,
Her kadın güzel ve çekici görünmek ister ve bunun için makyaj yapar. Ancak makyaj gün sonunda mutlaka temizlenmelidir. Cildin yaşlanmasını ve günboyu ciltte biriken kir, yağ, ve makyaj kalıntılarının gözenekleri tıkayarak sivilce ve siyah nokta oluşturmasıını önlemek için cildi her gün düzenli olarak temizlemeye ve gün sonunda makyaj kalıntılarından, ciltte günboyu biriken kir ve yağdan derinlemesine arındırmaya özen 
göstermek gerekir.


Çok yorgunsanız, çok yoğun çalışıyor, çok hızlı yaşıyorsanız ve akşamları çok yorgun olduğunuzu hissediyorsanız çok işlevli pratik ürünlerle cilt temizliğinizi yapmanız size büyük kolaylık sağlayacak ve zaman kazandıracaktır. Cildiniz de her zaman canlı görünümünü koruyacaktır.

Clean&Clear® 3’ü 1 arada Temizleme Jeli
Gençlerin en çok şikayet ettiği 3 cilt problemi : sivilce,siyah nokta ve parlamadır.
Clean&Clear®’in bu 3 cilt problemine çözüm bulan cilt temizleme ürünü ,Clean&Clear® 3’ü 1 arada Temizleme Jeli formülündeki sivilcelerle savaşan etkili bir bileşen ve cildin parlamasını önleyen kil sayesinde bu 3 cilt probleminine karşı da etkin bir çözüm olur. Ayrı ayrı ürünler kullanmak yerine, çok özellikli tek bir ürünle tüm problemlerini çözmek isteyenler için geliştirilmiş bir üründür. Düzenli kullanım ile ilk günden itibaren sivilcelerin oluşmasını önlerken, siyah noktaların azalmasına yardımcı olur.
Ambalaj 150 ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 14,99TL

Neutrogena Tek adımda makyaj ve yüz temizleme jeli ile makyaj ve yüz temizliği artık TEK ADIMDA!!!
Neutrogena®Tek adımda makyaj ve yüz temizleyicisi ipeksi ve hafif formülü ile yüzünüzdeki tüm makyajı, suya dayanıklı göz makyajını, likit ve kompakt fondöten, allık, göz kalemi ve ruj gibi birçok makyaj çeşidini cildi zorlanmadan temizler. Cildi gözenekleri tıkayabilecek kir ve yağdan arındırır. Cildinize ferah ve temiz bir his kazandırır.
Ambalaj 155ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı :17,50TL

Neutrogena Deep Clean 2’si 1 arada
Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli+Maske
Çok eski çağlardan beri hem şifa hem güzellik için kullanılan kili formülünde barındırarak cildi tazeler.
Kil, cildi güzelleştirmek için kullanılan etkili maddelerden biridir.
Neutrogena Deep Clean 2’si 1 arada Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli+Maske iki şekilde etki ederek gözeneklerinizi derinlemesine temizler ve cildinizi yenilenmiş ve ferahlamış hissetmenizi sağlar.
Jel olarak günlük cilt temizliğinde kullanıldığında ciltteki kir, yağ ve makyajı derinlemesine temizlerken köpüğüyle ferahlatıcı etkisini hissettirir.
Haftalık maske olarak kullanımda kil içeren formulü cildi kurutmadan , gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek temizler. Canlandırıcı bir his bırakır.

Ambalaj 150 ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 16,90TL





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...