4 Ekim 2012

Dior Addict Plastic Gloss..

Dior'un bu lipgloss'unu bir süre önce bir alışverişimde hediye olarak vermişlerdi. Ben ki bütün lipglosslara lipbalmlara bayılırım ve sürerim, ben bile bunu kullanamadım. Ne zaman sürsen direk dudağımda bir yapış yapışlık hissi, dudaklarım resmen adı gibi plastikle kaplanmış hissi oluştu bende. Normal bir rujun üstüne sürüldüğü zaman bile aynı hissi vermekten ve rujun da yapısını bozmaktan kurtulamadı. Hiçbir şeyi atmaktan hoşlanmadığım için de hala ara ara sürüyorum ama sürer sürmez de dudaklarımı plastik yapısı ile kurutmaya başladığı için ben de dudaklarımı kemirmeye başlıyorum. Tek tesellim epey bir para ödeyip tam boyunu satın almamış olmam.




Dışarıdan görünüşü güzel, minik boyda olması da yanımda taşımaya çok elverişli ama dudağıma verdiği his o kadar kötü ki çok mevbur kalmadıkça kullanmıyorum. Sizin de mutlaka nefret ettiğiniz, size plastik hissi veren bir lipgloss vardır, bu da onlardan biri, ayrıca nefret ettiğiniz bir gloss varsa da gerçekten bunu bilmek  isterim.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. Benimde daha once body shop.tan denemek icin aldigim bir Lipgloss tam da bu etkileri yapmisti. Dudagimda devamli aci bir tat ve inanilmaz kuruluk. Bir daha d almadim.raf omrumu gecikmoluyor yoksa yapisi cidden boyle olabilir mi!!

    YanıtlaSil
  2. @birikizleringunlugu.. Yok canim yapisi boyle hakkaten plastik gibi cok fena..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...