10 Ekim 2012

Sephora Göz Makyajı Temizleme Losyonu..

Yaklaşık 1 aydır Mayıs ayında Sephora indiriminden aldığın göz makyajı temizleme losyonunu kullanıyorum. Losyon çift fazlı, kullanırken çalkalanarak almak gerekiyor. Yorumlara gelirsek, üzerinde suya dayanıklı makyaj için demekle birlikte, normal göz makyajını bile çok zor temizleyen bir ürün ki ben water proof ürün kullanmıyorum. Pamuğu losyonla iyice ıslatıp, göz çevresini iyice ovalamam gerekiyor, buna rağmen göz çevremi ve maskaramı tamamen temizlemediğini görüyorum. Bu bakımdan kendisi bir daha almayacağım ürünler listesine girdi. Tek olumlu yanı benim sevmediğim o yağlı hissi göz çevresinde bırakmaması ama onun için de bir daha almaya değmeyecek. 125 ml.'lik miktarı ile ben aldığımda 17 TL. civarındaydı sanırım.




Ürün çift fazlı olmasına rağmen temizleme özelliği fazla değil.

Henüz kendime göre tam hah budur diyebileceğim bir ürün bulabilmiş değilim, sizin de önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler..

7 yorum:

  1. Ben Flormar ınkini beğendim ama bazılarında yakma hissi yapmış. Ben hiç öyle bir problemle karşılaşmadım yalnız biraz yağlı bırakıyor. Ekonomik çözüm arıyorsan, şans verebilirsin.

    YanıtlaSil
  2. flormarı denedim yakma olmadı olmadı ama evet yağlı his bırakıyor malesef..

    YanıtlaSil
  3. ben loreal kullanıyorum, yağlı his bırakıyor maalesef ama güzel temizliyor.

    YanıtlaSil
  4. @ojelerimi seviyorum.. loreal hiç denemedim şimdiye kadar deneyebilirim onu da bir indirime denk getirip alarak.. teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  5. göz makyajı temizleyicisinde uni markasının eye disc lerini tek geçerim. 2 yıldır kullanıyorum.lens kullanan bir insanım üstelik.80tane var içinde ve 1disk 2 göze de yetiyor. kullanışlı bir ürün tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Bende aksine çok memnnunum bu üründen. Hatta nihayet aradığımı buldum deyip bittikçe aldığım bir ürün. Bioderma'yı deneyebilirsin bence. Ben bunu kullandıktan sonra bioderma ile geçiyorum bir de üstünden =)

    YanıtlaSil
  7. @nilesi.. Bu discleri bir turlu guvenip de deneyemedim madem memnunsun deneyeyim o zaman fiyati da uygundu sanirim
    @koyukirmizi...ugrastiriyor cikarirken beni kirpiklerimi ozellikle ovmak zorunda kalinca cok sevemedim biodermanin bir testerini denemek lazim dogru

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...