31 Ekim 2012

I am back baby..

Günaydın ve evet geri döndüm. Uzun bayram tatilinden sonra dün de iş yerinin dışında görevli olmam nedeni ile yazı yazamayınca ayrılık bir gün daha sürdü. Ama artık ara ara yine iş yerinin dışında görevli olacağın günler dışında ful burada olacağım. Hemen bayram ojelerinden başlayalım. Tabi tek tek değil de toplu bir tanıtım olacak bu sefer. Hemen resimleri görelim.





Yanlız işin kötü yanı ojeler şu anda yanımda olmadığı için hiçbirinin ne adı ne de numarası aklımda, akşam bakıp yarına isimlerle beraber yazıyı yenileyeceğim. Ama şimdilik bayramda sürdüğüm ojeler bunlar, bir tane daha var ama o ojeyi çok sevdiğim için ayrı bir yazı yazmayı düşündüm onun için. Şimdi günün ojesi ve diğer yazılarla devam edeceğim.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. en alttaki manikür çok hoşuma gitti şekerim

    YanıtlaSil
  2. @eliftuna.. o ojeler gerçekten çok güzel yarın isimlerine de bakıp yazayım da tam olacak..

    YanıtlaSil
  3. 3. sıradaki pastel sanırım,ben de "hürrem sultan nail art yapsaydı" düşüncesiyle yola çıkarak blogda o mükemmel zümrüt yeşilini yayınlamıştım :) çok güzelmiş hepsi de,essence lerin yazılarını bekliyorum :)
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. @TanurAysha.. yok canım o koca etiket kapatmış görülmüyor Cecile oje o.. tesadüfen bulup Antakya'dan aldım.. Bu Essencelerin ve başkalarının da yazıları gelecek..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...