16 Ekim 2012

Sephora Yüz Temizleme Diski..

Cumartesi günü çıktığım Beyoğlu seferinden yine Demirören AVM Sephora'ya uğramadan dönmedim tabiki.. Aldığım ürünlerden biri Sephora'nın yüz temizleme diski.. Minik, 2 cm. kadar çapında, altında tutmak için küçük bir yeri olan bir alet. Yüzü gerek köpük temizleyici ile, gerekse de jel temizleyicilerle yıkarken kullanmak için ideal. Bir kere de peeling ürünü ile denedim. İçinde az miktarda mikro tanecikler olan, gündelik bir peeling ürünü ile iyi sonuç veriyor ancak Dior, Kiehls veya Carita gibi yoğun tanecikli peelingler için işe yaramayacağı ya da tam performans göstermeyeceği kanaatindeyim.


 Diskin görünüşü bu şekilde..



Tabi bu arada şaşkın ben uzun süre önce aldığım ve dolaba tıkıp unuttuğum Loreal'in Pure Zone Chrono Clear temizleyicisinde de hemen hemen aynı diskin bulunduğunu unutmuşum. Aklıma gelir gelmez de çıkarıp bir karşılaştırma da yapayım dedim.




İki disk de birbirine çok benziyor, Loreal'inkinde Sephora'nın üst kısmında olan daha kalın pütürlü kısım yok sadece.  Genel olarak aynı işi başarıyla yapıyorlar. İki ürün de aynı olunca ben de birini duşun içine, diğerini de lavaboya koydum ki, ikisini de kullanabileyim. Sephora Disk 12.50 TL. Loreal'in fiyatını ise unuttum, hatta hala bu ürün satılıyormu onu da bilmiyorum.
 Chrono Clear'in kendisi ise derinlemesine temizlik yapma vaadinde bulunan bir temizleyici, kıvamı köpük-krem arası yoğun bir sıvı sabun gibi. Ben çok kullanmadım, sadece deneme yaptım. Şu anda kullandığım Avon köpük temizleyici bitince buna geçerim diye düşünüyorum.
Sephora'dan diğer aldığım ürünü ise bir sonraki yazıda tanıtacağım ki kendisiyle aşk yaşıyorum. Bu laftan sonra ne olduğunu da tahmin edeceğinizi düşünüyorum.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. Naked 2 :)))
    Sence bunu sivilceli ciltler kullanbilir mi :/ Çok kararsızım çoğaltır diye kokruyorum peeling bile vermiyorlar bize İyi günlerde kullan:)

    www.makyajfircam.com

    YanıtlaSil
  2. @merve leylak.. evetttt..:-)) sivilceli ciltlerin kullanabileceğini sanmıyorum canım... yoğun tanecikli peeling zaten sivilcelere yaramaz..

    YanıtlaSil
  3. Diski soruyorum hytm bakıp bakıp iç geçiriyorum pek bi moda oldu ya şu aralar çok teşekkür ederim cevabın için

    www.makyajfircam.com

    YanıtlaSil
  4. @merve leylak.. disc için de aynı şey geçerli bence.. sivilcelere zarar verebilir..

    YanıtlaSil
  5. cok alışveriş yapınca aldıklarını bir kenarda unutmak bana cok tanıdık geldi :))

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. iyi olmuş tatlım yazdığın bende alalyım:)

    YanıtlaSil
  7. Sephora'nınkini merak ediyorum ben de denk gelirsem alıcam. GÜle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  8. @piamia.. ay çok fena bu huyum benim sen demi öylesin? :-))

    @özge..işe yaraması çok güzel..:-))

    @onorr.. teşekkürler canımmm..

    YanıtlaSil
  9. @missinem.. beğendiğine sevindim.. blogunu da izlemeye aldım hemen..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...