18 Ekim 2012

Günün Ojesi.. China Glaze Stone Cold..

Tünaydın. Bugün cuma günü Efe Kozmetik'de katıldığım China Glaze tanıtım etkinliğinde ısmarladığım 2 ojeden ilki ve en merak ettiğim, gördüğümden beri gözüm olan muhteşem Stone Cold'u sürdüm. Bir oje bu kadar mı muhteşem olabilir diyorum. Ojenin yapısı mat ama içinde minik minik, gümüş rengi ışıltılar var, bu nedenle duruşu harika. Adı gibi hem soğuk ama aynı zamanda da ışıltılı bir oje. Yapısı da mat olduğu için neredeyse sürer sürmez kurudu ve ne bir iz ne de baloncuklanma yaptı. İçinde minik simler olmasına rağmen, tırnağın üzerinde pütürlü durmuyor, o nedenle kolay da çıkacağını tahmin ediyorum.

Duruşundaki soğukluğa hayran oldum ama ışıltıları da kendini çok güzel gösteriyor. 


Armparty ve oje uyumu..

Stone Cold uzun süre zevkle kullanacağım bir oje olacak. Bu oje herkesin koleksiyonunda bulunması gereken joker bir renk bence. Ayrıca sevgili Dilek Hanım ve Tanaçan Kozmetik yetkililerine de ojelerimi bu kadar çabuk getirdikleri için teşekkür ediyorum.
Sevgiler..

7 yorum:

  1. Ben de fuardan almıştım canım hatta takın zamanda yazacağım ben de ,çok güzel gerçekten yalnız hemen çıkıyor tırnaktan, bakalım sende de öyle olacak mı ?

    YanıtlaSil
  2. @kavala70.. mat ojelerde sıyrılma sorunu var ama üzerine topcoat sürüp de matlığını da bozmak istemedim bu güzelliğin..

    YanıtlaSil
  3. Kışın en çok kullanacağım ojelerden birisi benim de <3

    YanıtlaSil
  4. @kontes.. sanırım ben de sık sık kullanırım artık bu ojeyi...

    YanıtlaSil
  5. ama senin bu bileklikler beni hep benden almak zorunda mı? :))

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir oje bu. çok çok yakışmış güle güle sür canımm :)

    YanıtlaSil
  7. @piamia.. :-))))

    @serinus.. teşekkürler canım...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...