1 Ekim 2012

Listerine Ağız Bakım Ürünü...


Türk Tüketicisi Listerine Ağız Bakım Ürününü EN İYİ YENİ ÜRÜN ÖDÜL’üne layık gördü!
Tüketiciler tarafından en çok beğenilen Gıda, Temizlik, Ev ve Kişisel Bakım ürünlerini belirlemeye yönelik, bağımsız, % 100 tüketici görüşlerine dayalı bir ödül programı olan EN İYİ YENİ ÜRÜN ÖDÜLLERİ’ni kazananlar BrandSpark International tarafından yürütülen bağımsız tüketici araştırmasına katılarak oy veren gerçek tüketicilerin görüşleriyle belirlenmektedir. EN İYİ YENİ ÜRÜN ÖDÜLLERi 2012 ödüllerinden biri de Listerine ağız bakım ürününün oldu!Türk tüketicisi Listerine ağız bakım ürünü’nü tercih etti.
Komple ağız sağlığı için Listerine !
Günde 2 defa Listerine ağız bakım ürünü ile plağa karşı 24 saat koruma
Dişlerimiz ağzımızın %25’ini kaplar, sadece diş fırçalayarak ağzımızın bir bölümünü temizleyebiliriz. Oysa sıvı bir ağız bakım ürünüyle komple ağız bakımı yapmak mümkündür.
Komple ağız sağlığı için, ağız bakımınızı Listerine ağız bakım ürünü ile tamamlamanızı öneririz.Günde 2 defa Listerine ağız bakım ürünü kullanımı bakteri plağına karşı 24 saat koruma sağlar. Düzenli Listerine ağız bakım ürünü kullanımıyla dişlerinizde bakteri plağının oluşumuna, ağız kokusuna ve diş çürümelerine engel olarak, sağlıklı bir ağza sahip olabilirsiniz.
Listerine Coolmint Nane Aromalı , Cool Citrus Portakal Aromalı,Soft Mint nane aromalı ve şimdi de yeni çeşidi Listerine Zero çok hafif tadıyla tüm marketlerde...Beyazlığı koruma etkisiyleListerine Stay White ve florürlü formülüyle Listerine Teeth & Gum Defence sadece eczanelerde...
Tavsiye edilen tüketici fiyatı :
500ml : 16,90TL
250 ml: :9,90 TL

-Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...