8 Ekim 2012

Günün Ojesi.. Flormar Wild Nails Collection CW104..

Günaydın. Bugün hafta sonu Flormar'ın  yeni Wild Nail koleksiyonundan aldığın ilk oje olan 104 numarayı sürdüm. Ojeler tamamen metalik ve DuoChrome koleksiyonu gibi kremsi yapıda. Tek kat yetiyor, hatta  tek kat daha iyi oluyor çünkü ikinci katta topaklanma, zedelenme ve baloncuk yapma olasılığı daha fazla. Ben ojeyi Flormar'ın Beyoğlu-Taksim mağazasından aldım. Buradaki mağaza şimdiye kadar ziyaret ettiğim mağazalar içinde en kötü personele sahip olanıydı. Bir kere satış görevlilerinin dibimden ayrılmama ve yerli yersiz ukalalık etme huylarından nefret ederim, ben genelde koleksiyonlar veya ürünler hakkında onlardan daha fazla şey biliyorum. Buna rağmen görevli ukala ukala bana pudra tonları arasındaki farkı anlattı gereksiz yere. Ojelerin stantdaki fiyatı 4.50 idi, ama kasaya gidince 5.50 TL. olduklarını öğrendim. Buna rağmen kasadaki arkadaş hayır efendim üzerlerinde fiyat yok olamaz diye iddialaştı benimle, tabi standa gidince yanıldığı ortaya çıktı. Buna rağmen özür dilemek yerine hemen ukalalık edip, yanlış koymuşuz falan dedi. Halbuki tüketiciyi bu şekilde kandırmak yasaktır, stantda görülen fiyat neyse, o fiyattan satmak zorundalar. Hadi ona da neyse dedik ama hala kendi haklıymış gibi ukalalık yapınca da sinirledim. 
Neyse ojemize bakalım biz..

 Oje metalik bir petrol mavisi. Özellikle kış aylarında çok rahat ve sık kullanılabilecek bir renk.

Ve günlük armparty, kışın uzun kollu kazaklar ve ceketlerin altında nasıl kullanacağız bakalım bu cicileri.

Flormar'ın bu koleksiyonundan bir renk daha aldım, onu da bu hafta içinde sürüp tanıtacağım. Diğer ürünleri de şöyle bir inceledim. O satış görevlisi bana yapışmasaydı biraz daha rahat inceleyip, bir de pudra alabilirdim çünkü yapıları güzeldi. Ama sonra düşününce Jewel Gold koleksiyonu gibi bu koleksiyon da  indirime girerse,  o zaman rahat rahat alırım. Belki önümüzdeki hafta Cadde mağazasından daha rahat incelemek fırsatını bulurum koleksiyonu, oradaki görevliler hem daha bilgili hem de fazla karışmıyorlar müşteriye, ancak birşey sorarsan gelip yardım ediyorlar ki böylesi daha iyi benim fikrime göre.
Sevgiler..

13 yorum:

  1. ben bayıldum buna hemen alcam

    YanıtlaSil
  2. Flormar'dan böyle ataklar görmek güzel ama satış temsilcisi olayı kötüymüş :/

    YanıtlaSil
  3. @eS.o.Sh.. evet bütün renkleri güzel bunun gibi..
    @kontes.. sorma sinir etti beni ikisi de.. gitmem bir daha o mağazaya zaten..

    YanıtlaSil
  4. çook merak ettim bu koleksiyonu umarım buraya da gelir bian önce, her zaman ki gibi çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  5. @7-24makyaj.. evet koleksiyon genel olarak güzel birkaç şey daha beğendim hatta..

    YanıtlaSil
  6. Kisin cok guzel gider gercekten;) siyah kazakla falan;) bu arada bloguma gelirsen sevinirim;) daha yeniyim;) .birikizleringunlugu.blogspot.com;)

    YanıtlaSil
  7. @birikizleringunlugu.. Bloguna bakip izledim canim :))

    YanıtlaSil
  8. Sevgili audrey koleksiyonu ilk defa sende gördüm :)) çok güzel renkler var sanırım. Flormar çok şaşırttı bu sefer :) çok yakışmış bu renk güle güle sür sürüştür

    YanıtlaSil
  9. evet canım rafta gördüğün fiyattan vermek zorundalar ama maalesef çirkef durumuna düşürüyorlar insanı. bende yarın bakayım bu koleksiyona..

    YanıtlaSil
  10. @serinus.. Tesekkurler canim koleksiyon guzel genel olarak ama biraz indirim beklemeye karar verdim butun istediklerimi almak icin ..

    YanıtlaSil
  11. @ozge.. Evet buyuk marketler carrefour falan hic tartismiyor bile bu konuda ne gorduysen o diyorlar ama boyle kucuk magazalar yapmiyor iste

    YanıtlaSil
  12. woooooow metal effect süpermis !!!!!
    bende buna benzer almaliyim !

    YanıtlaSil
  13. @wantmorefashion.. evet diğer renkler de güzel.. mutlaka bak sen de..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...