22 Ekim 2012

Cumartesi alışverişi ve yeni arkadaşım..

Yeni arkadaş deyince daha önceden hiç tanımadığım biri sanmayın. Uzun süredir blogunu severek, ilgiyle takip ettiğim bir blogger arkadaşımla yüz yüze görüşme fırsatımız oldu sadece. Konuşmalarımızda birbirimize çok yakın olduğumuz ortaya çıkınca sevgili Balgözlükız ile geçtiğimiz hafta sonu Bağdat Caddesi'nde buluşmaya karar verdik ve bence harika bir karar vermişiz. Güzelce oturup, kahvaltılarımızı yapıp, kahvelerimizi de içtikten sonra kendimizi gezmeye ve mağaza dolaşmaya verdik. Ben tek başıma da gezip dolanmayı severim ama yanımda hele de benim hoşuma giden şeylerden hoşlanan biri olunca daha da zevkli oluyor mağazalarda dolanmak. Bu hafta sonu çok vaktimiz olmadığı için az dolanabildik ama umarım yakın gelecekte böyle buluşmaları tekrarlama imkanı olur.
Bu buluşma vesilesi ile ufak tefek bir şeyler de aldım tabi ki, hemen onları da görelim.

 Mac'dan Uninterrupted tekli far. Rengi mat ve açık bir kahve ve pigmentasyonu çok iyi. Hiç düşünmeden aldım fiyatı 63 TL. 

Hafta sonu Koton'da yeni sezon takılarda 3 al 2 öde kampanyası vardı, öyle olunca dayanamayıp alıyorum tabi.. Üstteki yılanlı bileklik, halka küpe ve alt resimdeki kravat şeklindeki kolye Koton'dan. Sol alttaki yılan şeklindeki kulak süsü de Şaşkınbakkal Takışık'dan, Burası ben görmeyeli çok pahalı olmuş ama bu süsü çok beğendiğim için aldım artık, fiyatı 15 TL. Halka küpeler ise her zaman taktığım, favori küpe modelimdir, her beğendiğimi alırım o nedenle. Yılanlı bileklik normalde çok ince olan ve bütün kelepçe şeklindeki bilekliklerin bol geldiği bileğime tam oturdu, o nedenle aldım onu da.

Bu kolyeyi de düz t-shirtler ile kullanmayı düşünüyorum. Muhtemelen bayram kombinlerimde de yer alır.

İşte bir buluşma ve alışveriş günümüz de böyle geçti, keşke herkes birbirine yakın otursa da sık sık görüşebilsek.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Takılar oldukça iddialı.Beğendim.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Herzamanki gibi takılarr şahane <3
    farın rengi de çok güzel tam kışlık iyi günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  3. @undenied..teşekkürler..
    @7-24makyaj.. teşekkürler.. bayram için takı kombinleri yapabilirsem yayınlarım bayram sonrası...

    YanıtlaSil
  4. daha yeni gördüm yazıyı,gercekten cok guzel vakit gecirdik,devamı gelecek umarım:)aldıkların da sahaneydi ozellikle far benim de favorim oldu,guzel gunlerde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  5. @balgözlükız.. canım çok teşekkür ederim gerçekten çok keyif aldım arkadaşlığından da.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. @andreiafsakim.. Thnx for your kind words.. I will visit your blog soon as I can ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...