15 Ekim 2012

Efe Kozmetik'de China Glaze Etkinliği..

Günaydın.. Cuma günü Efe Kozmetik'de China Glaze tanıtım etkinliğine gideceğimden bahsetmiştim. Ucu ucuna yakaladım. Böyle bütün ojeleri bir arada görünce insan hakikaten kendinden geçiyor, ben de önce ne sürdüreceğimi şaşırdım. Önce her parmağıma ayrı ayrı ojeler sürüldü. Böyle deneyince de iyi oluyor, insan resimden görüp karar verip, alamadığı ojelere bir anda aşık oluveriyorsun.
Her parmağa ayrı ayrı sürüp, deneme yaptıktan sonra, yeni gelen ve benim de daha önce China Glaze'den denemediğim çatlayan ojelerden Tarnished Gold'u Grape Pop'un üzerine sürmeye karar verdik.

Bütün ojeleri bir arada görünce delirdim görüldüğü gibi..:-)) 

Yellow Polka Dot, Sun Worsihipper, Candie ve çok denemek istediğim Aquadelic. Bunlardan Sun Worsihipper'ı da almaya karar verdim, onunla beraber bir de uzun zamandır merak edip istediğim Stone Cold'un siparişini verdim

 İşte denediğim ojeler, yeni gelenler ve diğer ojelerin ortaya saçılmış hali..

 Bu alttaki iki pembe de Support Breast Cancer koleksiyonundan, ben de bunlardan Live, Love, Laugh  adlı ojeyi aldım. Bir sonraki yazıda da o olacak.

Veee nihayet uzun uğraşlar sonucu karar verip, sürdüğüm oje Grape Pop üzerine de çatlayan oje Tarnished Gold. China Glaze'in çatlayan oje koleksiyonunun bu kadar güzel ve başarılı olması da ayrıca harika.

China Glaze'in bu tanıtımları harika oluyor. Efe Kozmetik'de yapılan bu seferki tanıtım çok da başarılı geçmiş, onun için de ayrıca memnun oldum. Bir sonraki tanıtımı da sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Thanks for the comment darling, I've just started following you back!
    XOXO
    Ylenia

    YanıtlaSil
  2. böyle rengarenk manikürleri seviyorum ben ya :) Heleki dışarıda insanlar acayip acayip bakıyolar çok komik oluyor :)

    YanıtlaSil
  3. @yeliz altun.. kim ne derse desin valla ben de çok seviyorum böyle renkleri..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...