31 Ekim 2012

Günün ojesi.. The Balm Almost Black Purple..

The Balm ojeleri ilk defa deniyorum, bayramdan önce indirimden de yararlanarak The Balm Hot Ticket 5'li oje setini 20 TL.'ye almıştım. Şimdi de o seriden en beğendiğim ve sonbahara en uygun olan oje Almost Black Purple'ı sürdüm.


 Oje serisinin tamamı burada görülüyor. Yine The Balm klasiği olarak pin-up kızları ile süslü şişeleri var ve ojeler 14 ml. yani oldukça fazla. Tanesi 4 TL.'ye geldi ki bu oldukça uygun bir fiyat.
 Oje adı gibi neredeyse siyah ama dikkatli bakılınca çok koyu bir mor olduğu belli oluyor. Bu özelliği ile kışın koyu renkleri sevenleri çok memnun edecektir. Ojeler  set halinde olduğu gibi, tek tek de satılıyor ancak tek satış fiyatları daha yüksek sanırım.

Oje ve günün armparty kombinasyonu.

Almost Black Purple sürümü oldukça rahat bir oje ancak koyu görünümüne rağmen tek katta kapatmıyor aksine boşluk ve ton farkı yaratıyor. O nedenle mutlaka en az 2 kat sürmek lazım. Kuruması ortalama bir oje ama kremsi yapısından dolayı kuruduktan sonra bile zedelenir endişesi ile ellerimi pek bir yere süremedim. Çıkartırken de tırnaklarda leke yapmazsa benden tam olumlu notu alacak
Sevgiler..

2 yorum:

  1. @naslı.. hahahah geri döndüümm.. bu arada senin satıcı ödemeyi yapacak ama kargo hakikaten kayıp biryerlerde..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...