22 Ekim 2012

eczanemizde.com ile tanışmaya hazır mısın?


Biz sizi severek takip ediyoruz ya siz?
Biz kim miyiz?
Eczanemizde.com 2007 yılında iki genç Hacettepe Mezunu eczacı tarafından gelişen müşteri ihtiyaçları ve sektörün bu konudaki boşluğu değerlendirilerek kurulan eczanemizde.com aradan geçen 5 yıl içinde gelişip büyümüş ve şu anda
12000′den fazla ürün
1000 den fazla marka
600 den fazla kategori
içinde barındıran sektörün en çok ziyaret edilen sitelerinden birisi haline gelmiştir.
Birinci önceliği müşteri memnuniyeti olan Eczanemizde.com‘un müşterileri o kadar memnun ki;  tüm müşterilerimiz kendilerini tek müşterimiz zannediyor.

eczanemize.com  görsel.jpg

Web sitemiz üzerinden yapılan tüm kredi kartı işlemleri güvenliğiniz açısından 128 bit SSL güvenlik alanı içinde yapılmaktadır ve kırılması mümkün olmayan bir şifrelemedir. Günümüz bilgisayar teknolojisi ile 128 bitlik bir şifrenin kırılması onlarca yıl alabilmektedir. Sitemizde yaptığınız alışverişlerde kredi kartı bilgileriniz gibi özel bilgilerinizin 3.Şahısların eline geçme ihtimali günlük hayatta ödeme yaparken kredi kartınızı herhangi bir kişiye vermenizden daha azdır. Öyle ki herhangi bir eczanemizde.com yetkilisi kredi kartı bilgilerinizi kesinlikle görememektedir. Kredi kartı numarası girişi yaptığınız ekran sadece siz ve banka arasında görüntülenebilmektedir. SSL güvenlik protokolü sayesinde sitemize verdiğiniz kredi kartı bilgileriniz şifrelenerek bankaya gönderilir ve bu işlem sırasında bizlerinde bilgilere ulaşabilmesi mümkün değildir. Sistemlerimiz sizin güvenliğinizi korumak amacı ile profesyonel ekibimiz tarafından düzenli olarak kontrol edilmekte olup en son sürümlere göre güncellenmektedir. Güvenli, kaliteli ve hesaplı alışveriş için doğru yerdesiniz.

eczanemize.com  görsel 2.jpg

Eczanemizde.com olarak size her gün binlerce kutu kozmetik sunuyoruz. 6.yıldır güvene dayalı bu ilişkimiz devam ediyor. Şimdi sosyal medyada daha fazla kanaldan size ulaşıp sizinle kurduğumuz bu etkileşimi devam ettirmek istiyoruz. Bu sebeple mevcut sosyal medya hesaplarımıza yenilerini ekledik. Artık bize daha fazla kanaldan ulaşabilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...