19 Ekim 2012

Günün Ojesi China Glaze Sun Worshipper...

Günaydın. Bugün artık yazdan kalma son güneşli günleri yaşadığımız için günün anlam ve önemine uygun olarak China Glaze Sun Worshipper'ı sürdüm ve ve veee China Glaze neon serisine olan hayranlığım bir kez daha haklı çıktı. Kendisi geçen Cuma günü Efe Kozmetik'de katıldığım China Glaze tanıtım etkinliğinden aldığım ikinici oje. Bu arada Facebook linki veremiyorum ama (Çünkü sayfa yasaklı işyerinde) China Glaze sayfasını takip edenler tanıtım günlerinin resimlerine o sayfadan bakabilirler.Ojeyi gecenin bir köründe sürdüğüm için, rengi gerçekten tam anlaşılmıyor ama sabah gün ışığına çıkar çıkmaz tırnaklar resmen kedi gözü gibi parlamaya başlıyorlar. Muhteşem Orange Knockout'dan sonra ikinci favorim de bu oje oluyor şu anda.




Renge söylenecek kelime yok resmen, ancak 3 kat sürmek gerekiyor yoksa bütün mat ojeler gibi iz yapabiliyor,kurumada hiç sorun yok tabi oje mat olduğu için, bir de minik kusur olarak fırçası çok ince, benimkiler gibi uzun tırnaklarda böyle ince fırçalar gerçekten uğraştırıyor biraz. Ama renk için bütün bunları göz ardı edermiyim evet kesinlikle ederim. Tırnaklarımda parıl parıl parlaması bana yeter. Böylece ojeyi bile deneyip almanın ne kadar iyi olduğunu bir kere daha anlamış oldum.
Sevgiler..

11 yorum:

  1. Bu ojeyi çok seviyorum , gerçekten çok göz alıcı bir rengi var.Neon tam anlamıyla bu demek bence :D
    Yalnız sade kullandığımda( Gerçi neon ojeler öyle kullanılmaz ama öyle de denedim.) tırnağım kapanmıyor. Opak olmuyor yani.
    Beyaz üzerine kullandığımda da garip şeyler oluyor.
    Derdi ne anlamadım, çözemedim henüz :(

    YanıtlaSil
  2. sarı oje aşığı olarak resmen bayıldımmm nasıll göz alıyorr, çok yakışmış canımm <3

    YanıtlaSil
  3. @kontes.. ben normal rimmel'in basecoatu üzerine sürüyorum direk evet biraz fazla kat sürmek gerekiyor ama çabuk kuruduğu için sıkıntı olmadı bende.. beyaz oje üzerine hiç denemedi bir sürüp bakayım nasıl duruyor.

    @7-24makyaj.. teşekkürler canım.. hakikaten renk herkesin dikkatini çekti bugün..

    YanıtlaSil
  4. Bu halinden 5kat daha canli duruyor :)

    YanıtlaSil
  5. Vay vay vay... Çok güzelmiş gerçekten. Bu renk ojeyi de sürmek bence cesaret ister...

    YanıtlaSil
  6. @kontes.. öyleyse hemen denemem lazım..:-))

    @makyajlıhaller.. teşekkürler .. cesaretli olmak lazım bir süre sonra alışıyor millet çünkü bu sefer de sürmedimmi nooldu niye sürmedin değişik bişeyler hastamısın yoksa demeye başlıyorlar.. :-)))

    YanıtlaSil
  7. O degil de tirnak yuzugunu yeni gordum :s nereden aldin canim

    YanıtlaSil
  8. bayıldımmmmmm
    oh oh bileklikler,yüzükler ve harika bir oje gözüm gönlüm açıldı :)

    YanıtlaSil
  9. @kontes.. Yüzük Kadiköyden çilek sokakda büyük bir bijuteri var oradan aldim..

    @özge..teşekkürler canim :))

    YanıtlaSil
  10. Ya bunlar nasıl takılar yaaa !!!!
    İzlemekten çıkarıcam seni,bayıla bayıla başka bişeye bayılamaz oldum! Çok hepsi :(( :)))

    YanıtlaSil
  11. @naslı.. ben sana İstanbul'a gel beraber gezelim demiyormuyum canım..:-)) çok teşekkür ederim.. öpüldün kocaman.. O tırnak yüzüğü hatırladınmı Gizem'in videosunda görüp bana arattırdığın yüzük o Kadıköy'de.. gelince sana da alırız..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...