10 Ekim 2012

Günün Ojesi FlorMar Wild Nails Collection CW 103..

Günaydın. Bugün FlorMar'ın yeni serisi Wild Nails Koleksiyonundan CW103 numaralı metalik mor renk var tırnaklarımda. Serinin denediğim diğer ojesi gibi bu da kremsi yapıda, kolay sürülen ve kolay kuruyan bir oje. Aslında tek kat yetiyor ama ben dalgalanma, çizgi veya baloncuk yapıp yapmayacağını anlamak için  iki kat sürdüm. İkinci katta da gayet güzel durdu ve hafif çizgilenme dışında hiç falso vermedi. Ayrıca geçen gün sürdüğüm ojeyi çıkartırken de gayet kolay çıkardığımı söyleyeyim bu arada. Hemen resimleri de görelim.


Ojenin metalik rengi çok hoşuma gitti, ama koleksiyonun diğer renklerine de dün baktım da bu iki renkten başka da almak istediğim bir renk yok sanırım. Çünkü çok benzerleri başka markalardan elimde mevcut. Dün rujları da biraz inceleme fırsatı buldum, hepsi mat yapıda ve çok güzel rujlar. En kısa zamanda 1-2 renk almayı düşünüyorum.
Bu arada Cuma günü benim sürekli China Glaze'lerimi aldığım Efe Kozmetik'de bir China Glaze yeni ojelerini tanıtma etkinliği olacak. Yolu Bostancı tarafına düşecek olanlar mutlaka gidip baksın. Tam adres isteyenlere daha sonra mail atabilirim. Ben de saat 17.30 gibi orada olacağım.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. bayıldım yine ojelere :) ilk fırsatta almak istiyorum bu serinin ojelerinden :)

    YanıtlaSil
  2. @serinus.. Tesekkurler canim guzel urunler var seride..

    YanıtlaSil
  3. Dün bu seriyi Balçova Kipa Flormar standında görmüştüm, açıkçası çok parlak olduğu için tırnaklarımda hoş durmyacağını düşünmüştüm ama sende görünce gidip alasım geldi, çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  4. @makeupafume.. Yok bence o kadar da parlak degil bir renk dene once begenirsin..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...