19 Ekim 2012

Huzurlarınızda Naked 2 Palette..

Naked 2 Palette Sephora'ya geldiğinden beri gidip gelip bakıyorum, resmen mıncıklayıp mıncıklayıp bırakıyorum elimden hadi almayım gerek yok diye. Biliyorsunuz ben orijinali isterim bunu almıcaaamm diye de tutturmuştum, gerçi orijinali eninde sonunda alacağım o ayrı.  Amaaa en sonunda Naked 2 de beni kendine çekti ve alayım gitsin dedim aklımda duracağına evimde dursun. Aldığım günden beri de hergün ama hergün kullandım ve nihayet yorumlarımla beraber yazmaya sıra geldi.


Paletin ambalajı falan çok iyi tabi, seyahatlerde bir numaralı yol arkadaşım oldu bile.

Swatchlar tabi biraz acemice ama daha iyileri nette mevcut, ben sadece kendi cildimde nasıl durduğunu gösterebilmek amacındayım.

Açıkçası palet konusunda da karışık duygulara da sahibim. Renkler hem mat hem ışıltılı, hangi tür makyajdan hoşlanıyorsanız rahat.a renkleri kombinleyip yapabilirsiniz. Pigmentasyon çok olmayacakmış gibi gözüküyor ama aslında ve özellikle far bazı üzerinde baya bir koyu renk verip, akşama kadar da bozulmadan kalabiliyor.  Ama açıkçası iş toz yapma olayına gelince işler değişti. Bazı renkler, özellikle koyular hiç tozlanma yapmazken, sedefli değil ama mat olan açık renkler süper tozlanma yapıyor.


Mesela soldan ikinci renk olan mat pembe sanırım Booty Call gayette tozlu bir far olarak bütün paleti pembeye boyadı sabah sabah. neyse bu kadar kusuru da artık önemsemiyoruz tabi.
Paletle birlikte iki taraflı bir fırça ve mini boy bir lip gloss geliyor artık hediyemi extra olarak mı bilmiyorum. Çift taraflı fırçaları kullanması zordur ama bunu setin içinde bıraktığım için saklaması kolay olacak, o nedenle ara ara kullanılabilir.


Fırçanın düz uçlu kısmıyla göz pınarı aydınlatmasını, diğer far gölgelendirme kısmı ile de göz kapağının iç kısmına sürdüğüm farı dağıtma işlemini yapmayı düşünüyorum. Minik gloss ise hafif mentol tadında ve hissinde, dudak dolgunlaştırma vaadinde bulunan bir ürün. Ben bir dolgunlaşma görmedim ama verdiği mentol hissi fena değil, hafif bir yapış yapışlık ilk sürüldüğünde oluyor ama üstünde durmayıp, dudakları yalamaya devam etmezseniz o his geçiyor. Ben bu tip ürünleri daha çok ruj üzerine kullandığım için fazla sorun yaşamıyorum.
Son karar olarak memnunmuyum aldığıma derseniz evet memnunum, herşeyden önce dünya çapında iyi bir markanın klasik bir ürünü ve renkler de gerçekten güzeller, ayrıca fiyatı da yurt dışında 54 Euro falan olduğu düşünülürse çok uyguna geldi. 129 demişlerdi ama biliyorsunuz Sephora millete 119 TL. diye mail atınca mecbur kasada o fiyattan verdiler.

Burada da palet ile ilk uygulamam görülüyor. Mat ve ışıltılı renklerin güzel bir karışımı oldu bu makyaj.

Böylece Naked paletin en azından 2. sine kavuşmuş oldum, artık darısı Naked Orijinal paletin başına diyorum. 
Sevgiler..

10 yorum:

  1. ahh bu muhteşem güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. @serinus.. teşekkürler.. nihayet alabildim..

    YanıtlaSil
  3. Bende aldığımdan beri her gün kullanıyorum çok severek :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. @günlükmakyaj.. teşekkürler canım.. büyük kolaylık tek palette işi halletmek.. ama öbür malzemelere sıra gelmeyecek bu gidişle..:-))

    YanıtlaSil
  5. çok güzelmiş o sürdüğün ton yavv bayıldım. güle güle klullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. @duyguuygun.. Teşekkürler canim..

    YanıtlaSil
  7. Saçlarınızın renginin güzelliği paletin güzelliğini sollamış bence :)

    iyi günlerde kullanın :)

    www.makyajfircam.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajfirçam.. Çok teşekkürler gerçi renk baya bir açildi ama yarin yine boyatacağim.,

      Sil
  8. bende de original paleti var. aldığımdan beri başka far kullanmadım resmen aşık oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pinkyfashion.. Orijinal paletin dupe u var bende ana kendisini de mutlaka alacağim güle gûle kullan sendekini de..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...