18 Aralık 2014

Günün Ojesi Pastel Nude Stone..

Günün ojesi burada bahsettiğim #bademlebudukdavet sponsorlarında Pastel'in gönderdiği paketten çıkan Nude serisinden stone isimli oje, ben nude sevmem dedikçe hoşuma giden yeni bir rengi çıkıyor. Galiba sonuçta bütün seriyi tamamlayacağım.
Pastel nude stone

Stone bana göre tam nude olmayan bir renk zaten, hatta Sally Hansen'in de buna benzer bir rengi vardı diye hatırlıyorum. Rengi daha çok taupe olarak tarif edebilirim yani koyu mantar rengi. Benim sevdiğim bir tondur ve makyajda da sık tercih ederim. Neyse nude ojeleri daha önce yazmıştım, kolay sürülüyor, çabuk kuruyor. Bu oje için 2 kat yeterli oldu. 

pastel nude stone

Bu arada madem kendim nailart yapamıyorum, bu kadar kabiliyetsizim ben de press-on takma tırnaklardan faydalanırım dedim ve dün bahsettiğim  Gratis'de gördüğüm bu "Fing'rsPrints" desenli tırnaklardan aldım. O kadar çok sevdim ki gittim değişik bir desende 2. kutuyu da aldım. Tanesi 16 TL. gibiydi, indirimde bulursam hepsini alacağım. 


pastel nude stone

Bu da değişik bir rengi, bu seferlik sadece yüzük parmağıma uyguladım, bu şekilde daha güzel duruyor sanki. Yoksa bütün tırnaklarıma mı taksam?


Sevgiler..

8 yorum:

  1. bu eller nasıl hep manikürlü duruyor bi de bunu anlatsan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam ayy bugün tam da manikür yaptırmıştım da ondandır :-)) normalde de sally hansen'in cuticle temzileyicisini kullanıyorum ama..

      Sil
    2. hep uzun bi de. kıskanıyoruz burada. Biz de ev hanımıyız akşamları ama bu kadar muntazam uzamıyor.

      Sil
  2. "私の心が聞こえる" iyiymis :)

    YanıtlaSil
  3. Aldığın fing'rsprints'in üzerine mi nudeyi sürdün acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sılahancılar hayır oje ayrı takma tırnak ayrı zaten tek tırnakta var press on tırnak..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...