30 Aralık 2014

Yılbaşı İndirimi alışverişi Watsons..

Günün ikinci  yazısı Watsons'dan yaptığım alışveriş hakkında olacak. Ne yazık ki aradığım şeyleri mesela Rimmel London kaş maskarasının medium rengini bulamayınca Watsons alışverişim Loreal color rich tekli göz farlarından Cameleon rengi ile sınırlı kaldı. Bir de burada yok ama instagram hesabımda göstermiştim Rebull Ice duş jeli ve kolonya kofre aldım 17 TL.'ye, ice'ın kokusunu çok seviyorum. 
loreal color rich mono eyeshadow cameleon
Bu farlarda epeydir gözüm var, gidiyorum geliyorum parmaklıyorum ama bir türlü alamıyorum, çünkü tekli bir far için fiyatı pahalı geliyor. Ayrıca görüntü itibari ile de Catrice liquid metal farları andırdığı için daha da ister oldum. Gerçi okuduğum bazı yorumlar çok pigmentli olmadığı, metalik geçişlerin çok belli olmadığı yönündeydi ama bazı yorumlar da oldukça iyi diyordu. Böyle durumlarda en iyisi alıp kendim denemek oluyor. 

loreal color rich mono eyeshadow cameleon

Cameleon böyle metalik ışıltılı, lila, pembe, gri geçişleri olan, yanarlı dönerli bir far. 

loreal color rich mono eyeshadow cameleon

Swatchı bu şekilde, pigmentasyonsuz diyemem çünkü fena değil, rengini veriyor. Geçişleri yansıtmadı desem, yansıtıyor, onu da beğendim. Bir tek kalıcığını henüz test edemedim tabi, ilk defa bugün kullanıyorum. Yazıyı yayınlamadan tekrar baktım, pek bir bozulma olmamıştı.

Ben bu farı beğendim, başka rengi, tonu var mı bilmem ama özellikle koyu renklerde varsa süper olacaktır. Bu arada isim vermeyeyim ama büyükçe bir drugstore zincirinin Loreal standı sorumlusunun TR'de böyle bir far olduğundan, satıldığından, iki adım ötesindeki mağazada bulunduğundan falan hiç haberi yok. Haberi olmadığı gibi bir de yok diye iddia etti, olsa bilirmiş kendileri. Ben Google'dan bulup gösterince de önce yeni gelmiştir dedi, sonra epeydir var deyince de yurt dışından kendilerine özel getirmişlerdir dedi, e olabilir tabi ama sen hem Loreal uzmanıyım diye geçinip hem de niye bilmiyorsun diye sormadım çünkü yoruldum yani artık.
Bir de şöyle bir şey dikkatimi çekti, indirim oranları aynı olmakla birlikte bu farlar Gratis'de 21 TL. Watsons'da 19 TL. idi. Normal fiyatlarına bakmadım ama Watsons daha hesaplı oldu ilk defa.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. rengi güzelmiş cnm. ama fiyatı pahalı geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tatlıkediquen indirimle iyi oldu normal fiyatı verilmezdi..

      Sil
  2. Ben de bir indirimden bayılarak bu rengi almıştım ama hayal kırıklığı oldu.Bence pigmentasyonu iyi değil.Gözde yanarlı dönerli durmuyor.Fakat bu indirimde çok güzek kahve tonlarını gördüm ve kesinlikle bayıldım.Elimde denediğim kadarıyla çok daha pigmentliler ve renkler muhteşem.Dediğin gibi fiyatı pahalı olduğu için kararsız kaldım ve almadım.Ama bu almayacağım anlamına gelmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beggumy kahverengini hiç görmedim yarın bakayım bari :)) gerçekten koyu tonlar şahane olabilir bence de :))

      Sil
  3. Zaten bu gorevlilerin bilgisizliginden herkes blog okumaya veya yazmaya basladi. CUnku hic birdeyden haberleri yok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gamzeweiland bilmeyebilrler biz de her şeyi bilmiyoruz ama ben iddialaşmalarına gıcık oluyorum asıl :(

      Sil
  4. Nude diye bir orta kahve vardı.Ben ona bayıldım.Diğerlerinin adını hatırlamıyorum ama koyu kahve ve siyahımsı koyulukta bir renk vardı.Şampanya rengini degördüm.Yarın bende bakacağım danamayacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beggumy kesinlikle bakacağım ben de umarım buluruz :)

      Sil
    2. Ben Brandium'da ve Novada'da gördüm :)

      Sil
    3. @beggummy artık bugün oralara bakamam bizim oradan bulursam alırım yoksa bir dahaki indirime artık..

      Sil
  5. Farın rengi güzelmiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...