4 Aralık 2014

#biricit3yaşında kozmetik dışı hediyelerimiz..

Daha önce burada ilk yazısını yazdığı #biricit3yaşında kutlamamızın kozmetik dışı sponsorlarından bahsetmek istiyorum bugün ki kendileri oldukça fazlalar, hatta benim düşündüğümden  bile fazla çıktılar, resimleri çekip yükledikçe fark ettim ben de.



Hemen ilk grupla başlayalım, buluşma günü bizimle olan Nano Tuz bizlere tuzu hayatımızdan çıkarmamız değil değiştirmemiz gerektiğinde bahsetti, bu nedenle de sodyumsuz tuzlarından ve bu tuzla yapılmış kurabiyelerinden getirdi ki nefistiler.  Akarca Çiftliğinden  yemeklerimde zaten sürekli kullandığım bir kutu zeytin yağı geldi. Bu aralar adını sıkça duyduğum Anavarza bir kavanoz bal yollamış. ben bal sevmiyorum ama oğlumun sütüne katacağım bunu tabi.  Kahveyi şekersiz içmeme rağmen çayı şekersiz içemiyorum bu nedenle yanımda sürekli bir tatlandırıcı bulunur.  Canderel sağolsun 2 kutu yemekler için 2 kutu da çanta boyu yollamış.  Pakmaya ise her zamanki gibi güzel paketi ile mutfağımızı tatlandırdı.

Macunlarını bayılarak kullandığım ve burada bahsettiğim Splat denemediğim bir diş macunu çeşidini yollamış, bu markanın Gratis'e gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten de. Bu arada ürünler Büyük Levent Eczanesi'nde varmış, yakın olanlara duyurulur.  Command'dan portatif askılıklar ki duvar delme işinden kurtardığı içi bunları tercih ediyorum.  Ayrıca Scotch Brite'da da sürekli kullandığım temizlik süngerleri gelmiş. Ev işini sevmiyorum ama en azından kolay hale gelsin değil mi?
Adını yurt dışında duyduğum ancak TR'de ilk defa dikkatimi çeken bir marka, Salty sardine bir likit çamaşır deterjanı ve resmini aşağıya koyduğum bir çamaşır makinesi bezi yollamış. Bu bezleri artık sürekli kullanıyorum. Gratis'de satılan ve renkleri karışmasını önleyiciden başka bu ürün renkli ve beyazları beraber yıkamaya el veriyormuş. Bunu özellikle su tasarrufu yapmamız gereken böyle zamanlarda sık sık tercih ediyorum.
Yine ilk defa tanıştığı bir marka Kılıç Deniz Ürünleri de bayıldığım deniz ürünlerinden çeşitler yollamış. Bunları özellikle ara öğünlerde, mini sandwich şeklinde tüketmeye bayılıyorum.

Dondurma aşkımız için Panda iki değişik çeşidini yollamış. Ben dondurmayı sadece yazın yiyenlerden olmadığım içi bunların dibini görmek üzereyim.
Daha önce ayak ve topuk bakım kremini yollayan Harmolance, kurucusu Didem Hanım hem bizzat gelip bilgi verdi hem de her kadının ihtiyacı Omega-3 haplarından getirdi.
Daha önce kek hamurlarını kullandığım Farina Bella 2 adet muffin karışımı ile aramızdaydı.
Decorhediye hepimize böyle tatlı duvar saatleri yollamış, henüz asamadım ama mutfakta kullanmayı düşünüyorum bunu.
Rituel de Beaute uyurken nefes almayı kolaylaştıran burun bantları ve özel günler için ağrı kesici/ısıtıcı bantlarından yollamış. Buru bandını eşim, diğerini ise arkadaşım deneyecek.

Gutava Atölye'den harika kurabiyeler ve bir önceki yazımda bahsettiğim cupcakeler gelmiş ve hepsi de çok lezzetliydi. Led Manya yılbaşı ağaçlarımız için çeşit çeşit süsler yollamış, bana da bu minik Noel Babalar düştü. Husnadan bu tatlı keçe bardak altlıklarını yollamış ama kullanmaya kıyamayacağım, süs olarak falan bir yere asacağım ama daha karar vermedim.  Bu kırmızı tüllere sarılmış tatlı melek bir sabun ve harika kokuyor. Hemen havlu çekmecesinin içinde yerini aldı ve Mutlu Gün Şekercisi tarafından yollanmışlar.Onun yanındaki beyaz tüllü minik dekoratif sabunlar da büfeyi boyladılar, onlar da Shingetsu'nu Pisili Dükkanı'nın el emekleri.

Üstteki el yapımı portakallı sabun Zeytune Sabun tarafından yollanmış ve tamamen doğal ve el emeği ile yapılmış. Ayrıca da aromaterapik özelliği var.  İşte favori hediyelerimden biri, Le Corail Takı'dan çok tatlı bir kolye, hemen o gün taktım zaten kendisini.
Amir Teneke'den ister mutfakta veya dilediğiniz yerde kullanılabilecek, büyük bir teneke kutu, tabi ben bunu makyaj malzelelerim ile doldurdum anında, pek şahane oldu.
Bu 3M-Commannd'dan yukarıda bahsetmiştim de bunu unutmuşum, bu da çerçeve sabitleyici, bunun sayesinde duvarlarımız delinmekten kurtulacak. 
Yine yukarıda bahsettiğim çamaşır makinesi bezi, bunu henüz denemedim ama deneyip yorumlarımı instagramda paylaşacağım.

Bunun dışında resmini çekemeden içip bitirdiğim Aspire, bütün katılımcılara birer ütü yollayan Gold Master ve içimizde 4 kişiye güzel ayakkabılar hediye eden, ayrıca Yasemin'inin de o gün için ayakkabı sponsoru olan Mecrea ve herkese son teknoloji güzel birer ütü hediye eden Goldmaster'da  vardı o güzel günde aramızda, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
#biricit3yaşında kutlamamızın kozmetik/kişisel bakım dışındaki sponsorları bu şekildeydi, hepsine ve özellikle bizi bir araya getirdiği içi Yasemin'e çok teşekkür ediyorum. Ürün yorumları kullandıkça instagram hesabımda olacak, tabi kozmetik ürünlerinden de ayrı bir yazıda bahsedeceğim.
Sevgiler..


2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...