26 Aralık 2014

LR Health&Beauty Systems for #bademlebudukdavet

Sevgili Elif'in  burada. bahsettiğim çay davetinde sponsor firmalardan ilk defa tanıştığım LR Health&Beauty den gelen ürünleri tanıtmak istiyorum. Bir kozmetik meraklısı olarak ilk defa tanıştığım bu markayı ve ürünlerini büyün bir zevkle inceledim ve kullanmaya, denemeye başladım.
LR Health&Beauty Systems


Ürünleri zaten böyle koca bir kutunun içinde görünce merak edip hemen kurcalamamak için kendimi çok zor tuttum.

LR Health&Beauty Systems

Pakette bir aloe veralı nemlendirici krem, bir 4'lü far paleti, bir pudra, bir rimel ve bir de Karolina Kurkova markalı parfüm yer alıyor. Makyaj ürünlerini tabi son sürat açtım ve denemeye başladım bile. 

Karolina Kurkova parfume

Bu parfümü ilk defa gördü ve denedim, tabi kullanınca ayrıca yazacağım.

LR Health&Beauty Systems

Makyaj ürünlerinin ambalajları çok şık, dışı ayna gibi, bize yollanan ürünler Deluxe serisinden, markanın bir de Colors serisi var. Satışı yine katalog ve temsilci aracılığı ile oluyor sanıyorum. 

LR Health&Beauty Systems

4'lü farın renkleri, bana baked  gibi geldiler ama o kadar sert değiller. Fırçaya alırken baya bir tozutuyorlar çünkü, dikkatli almak lazım. 

LR Health&Beauty Systems


Renklerin swatchları, çok pigmentli bulmadım ama kat kat bastırarak uygulayacak kadar da az değil pigmentleri. Özellikle iki baştaki renkleri sevdim.

LR Health&Beauty Systems

Mascara'da yie aynı şekilde aynalı ambalaja sahip.

LR Health&Beauty Systems

Fırçası ince bir kıl fırça, tutuşu rahat, uygulaması kolay, ancak çok dolgunluk vermedi. Günlük kullanım için uygun buldum.

LR Health&Beauty Systems

Şu ana kadar en beğendiğim ürün pudra oldu, 4 değişik neutral denilen renklerden oluşuyor. Ben dördünü toparlak bir fırça ile karıştırıp uyguluyorum. Yüzümde renk dengesini sağlıyor ama çok matlık vermiyor. O nedenle özellikle parlamaya müsait yerlere biraz fazla sürmek lazım. Ancak bu pudra hem şıklığı, hem de kompakt oluşu nedeni ile makyaj çantasında taşımaya çok uygun, zaten ben de öyle yaptım.

LR Health&Beauty Systems

Renksiz bir pudra, daha çok renk eşitlemeye ve hafifçe matlaştırmaya yönelik, kapatıcı özelliği yok.

Ürünleri yeni denediğim için bunlar ilk fikirlerim, daha uzun kullanımda fikirlerim değişirse yazıyı güncelleyeceğim.
Sevgiler..burads

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...