15 Aralık 2014

Uykudan Önce, Uykudan Sonra...

Her sabah saat 7'de yüzüme makyaj yapıp, akşam saat 9 gibi temizliyorum. Bunu haftanın ortalama 6 günü yaptığımı düşünürseniz cildimi düzgün bir şekilde temizlemem gerçekten çok önemli. Yüzümü yıkadığım birçok ürün cildimde kuruluğa sebep olduğu için açıkçası yüzümü hem sabah hem akşam yıkamak keyif almadığım bir aktiviteydi. Ta ki en sevdiğim markalardan biri olan Garnier'nin yeni ürünüyle tanışana kadar! Çay ağacını daha önce duymuştum ama Neem bitkisiyle Garnier sayesinde tanıştım. Hindistan'da oldukça meşhur olan ve Hintli kadınların güzellik sırrı diye anılan bu bitkilerle oluşturulan içerik sayesinde, karma cilt yapısına sahip olmama rağmen cildimi temizlerken kuruluk hissetmiyorum. 



Aslında cilt bakım ürünleri konusunda yeniliğe çok açık değilimdir ama Garnier'nin başta BB kremi olmak üzere zaten birçok ürününü severek kullandığım için denemekten hiç çekinmedim. Sadece cilt bakım ürünlerinin ambalajının şeffaf olmasına alıştığım için "Acaba içinden ne kıvamda, ne kokuda, ne renk bir ürün çıkacak!" diye merak içindeydim. Eve gelip koruyucu bandı açtığımda şeffaf yeşil bir jel ile karşılaştım. Islak yüzüme uyguladığımda cildimde de kolayca köpürüp kremsi bir hal aldı. Kokusu da çok hafif ve doğal, bitkisiler notalarda. Ürünün tam olarak etkisini gösterebilmesi için sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanılması tavsiye ediliyor. Düzenli kullanımda sivilce ve siyah nokta oluşumu gibi sorunlara karşıda savaşıyormuş,  denemeye başladım bile! Birkaç kullanımdaki izlenimimi sorarsanız, şimdiden cildimi ferahlatıp, arındırdığını ve canlı bir görünüm kazandırdığını söyleyebilirim.


Son olarak başucumdan uzun süre ayırmayacağım bu güzel ürünün çok uygun fiyatlı olduğunu da belirtmek isterim.  Gerçekten bazen cilt bakımı için dökülen onca paranın boşa olduğunu düşünüyorum. Bu ürünü denedikten sonra ne demek istediğimi çok net anlayacaksınız. 
Deneyenlerden yorum bekliyorum, sevgiler :)





Bir boomads advertorial içeriğidir.

6 yorum:

  1. Garnier ürünleri harika......

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, yalnız ben ojenizin rengine bayıldım acaba numarası ve markasını rica etsem :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mymakeup maalesef bu benim resmim değil bir basın bülteni.. ama flormar golden rose gibi markalarda bulabilirsiniz bu rengi..

      Sil
  3. Aaaa ok :) teşekkürler cnm cevapladığın için ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...