31 Aralık 2014

Farmasi Yılbaşı Paketi..

Pazartesi akşamı Farmasi'den yılbaşı için harika bir paket aldım. Gerçekten de özenle düşünülmüş ve tam da yılbaşı ruhuna uygun bir paket olmuş. Farmasi'ye  teşekkür ediyorum. Gelen ürünleri hepsini yılbaşı makyajımda  zevkle kullanacağım.
Farmasi
Öncelikle tatlı bir paketin içinde Farmasi kataloğundaki yeni makyaj ürünleri hazırlanmış ve  yine katalogda da yer alan  yeni bir parfüm Bushra da pakete eklenmiş.

Farmasi

Makyaj malzelemelerinin hepsi çok güzel ve Farmasi ürünleri giderek görsel olarak da çok şık olmaya başlıyor. Tea Tree Balm'dan daha önce burada bahsetmiştim. Geçtiğimiz ay uzun zaman sonra ilk defa grip oldum ve burun çevrem kızararak kurudu. Tahmin ettiğim gibi Farmasi Tea Tree Balm bu sorunlarıma gayet iyi geldi.

Farmasi

3'lü fara bayıldım, içindeki renkler tam zevkime göre ve her türlü makyajda kullanabileceğim gibi. Allık ve maskara da öyle ama asıl ruj ve kaleme aşık oldum diyebilirim. Tam klasik yılbaşına yakışır şekilde canlı ve parlak kırmızı ikisi de.

Farmasi

Far paletinin içi, yakından görünüşü. Brown palet Farmasi Aralık kataloğunda indirimli olarak 19.50 TL. 'ye bulunuyor.

Farmasi

Paletin renkleri güzel ama dışını da paylaşmadan yapamadım, gerçekten çok hoş düşünülmüş.

Farmasi

Allık tender blush on serisinden, katalogda yine indirimde 12.50 TL.'ye satışta bulunuyor. 
Yalnız bunun rengini ne yaptıysam bir türlü yansıtamadım, aslında daha parlak bir coral renginde. 

Farmasi

Gelelim ruj ve kaleme, ruj Farmasi'ni mat serisinden 03 numara ve dudak kalemi ile güzel bir ikili oluşturdular. Bu arada rujun renginin Mac Ruby Woo'ya çok benzediğini de belirteyim.

Farmasi

Bu da volumizing maskara, fırçası oldukça sert bir plastik, daha bir kere deneyebildim. Yapısı biraz kuru geldi bana, bakalım daha kullanacağım tabi.

Farmasi'ye 2014'ün son günlerini bu şekilde renklendirdiği için teşekkür ediyorum. Ürünlerin detaylı yorumları, swatchları yakında blogda olacak.
Sevgiler..

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...