23 Aralık 2014

Yılbaşı öncesi Rimmel London incelemesi..

Daha önce incelemesini burada yaptığım indirim öncesi The Balm ürülerine genel bir bakıştan sonra bugün de yine yılbaşı indiriminden önce elimdeki Rimmel London ürünlerini genel olarak tanıtmak ve hangileri alınmamalı, hangilerinin peşine kesinlikle düşülmeli kendi düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
Rimmel London

Öce elimdeki Rimmel London ürünlerini toplu olarak görelim. Rimmel London biliyorsunuz ülkemizde sadece Watsons'da satılıyor ve Watsons her ilde hatta her ilin de her ilçesinde olmadığı gibi online satışı da bulunmuyor. Ancak yakın zamanda bu eksikliği fark etmiş olacaklar ki geçtiğimiz haftalarda Trendyol ile birlikte bir çalışma yapıp bir süre için online satışta oldular, umarım bu online satış seçenekleri ileride çoğalır ve kalıcı hale gelir.

Rimmel London wake me up

Önce Rimmel London'ın favorim olan iki ürününden bahsedelim; benim ürün daha TR'ye girmeden önce Aliexpress'den getirttiğim wake me up föndöten ve sevgili Aylin'in çekilişinden kazandığım wake me up kapatıcı. Bu ikisi bir ara ten makyajımın değişmez ikilisini oluşturdular. Kapatıcıyı şu anda da sürekli olarak kullanıyorum. Concealer'ın yazısını burada, fondötenin yazısını da burada yazmıştım.

Rimel London stay matte

Herkesin ölüp bittiği, bayıldığı stay matte pudra, bendeki 01 numarası, tamamen şeffaf, daha yazısını detaylı yazamadım ama fena değil. Hem fiyat olarak hem de performans açısından alınabilir. Yine yeni aldığı ürünlerden; Kate serisinin farlarından biri, güzel evet ama  çok da başarılı ve alınası bulamadım ben bunu. 

Rimmel London Kate Moss lipstick

Kate serisinin çok başarılı ve alınası ürünleri rujlarıdır arkadaşlar, ne yapı edin zevkinize göre siyah veya kırmızı seriden bir kaç ruj edinin. Hem kaliteli hem de ucuzdurlar daha ne olsun.

Rimmel London mascara

Oldukça başarılı olan bir ürün grubu da markanın maskaralarıdır. Yalnız tabi hepsi de aynı performansta değiller, herkesin zevkine göre bir ürün bulabileceği kadar seçenek var. Benim en sevdiğim burada gösterdiklerim değil de bittiği için attığım kırmızı ambalajda satılan Scandal Eyes rockin curves maskaradır. 

Rimmel London apocalipse

Yine herkesin favorisi ola Apocalipse likit rujlardan da zevke göre alınabilir. Ancak alttaki adını hatırlamadığım flamaster kılıklı şeyi pek önermiyorum. Kendisi bir lip stain ama dudağı çok kurutuyor ve çok çabuk kuruyup bitiyor. Ama çok kalıcı ona bir şey diyemem.

Rimmel London apocalipse

Üstte lip stain, altta apocalipse swatchı var. Ben de bu indirimde yeni gelen Apocalipse matların peşine düşeceğim.
Tabi bir de ojelerine mutlaka bakın derim, renk seçenekleri bol ve yapıları da iyidir. 

Bütün Rimmel London yazılarımı okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Umarım İndirim öncesi faydalandığınız bir yazı olmuştur. 
Sevgiler..


15 yorum:

  1. Aaaaa çok iyi olmuş anlattığın, rujları ve maskaraları merak ediyordum ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lifeofyasmina teşekkürler beğenmene çok sevindim :) rujlar hele indirimde tadından yenmez ben de 1-2 eksik renk tamamlarım belki ..

      Sil
  2. yeni bir pudraya ihtıyacım vardı belki bunu deneyebilirim. birde yılbaşı akşamı bildiğin güzel parıltılı bir far var mı canım bu markanın ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @belçim pudraya kesinlikle şans verilebilir indirimde :) farları çokhatırlamıyorum ama pırıltılı birşeyle vardı stantda sanırım :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  3. Çok güzel bir yazı olmuş canım bende indirimde eğer bulabilirsem stay matte pudrayı almayı düşünüyorum cildim karma olduğu için sadece t bölgemde ki hafif olan parlamayı yok etsin yeter.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melal teşekkürler :) parlama sorununu çözer ama gün içinde yanında taşıyamazsın pudrayı hemen kırılabilir çünkü :(

      Sil
  4. harikasin :) farkli markalar icin de yazar misin ki acaba? super olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nailartinwonderland teşekkürler :) the balm için de yazmıştım daha önce bakayım başka ne yazabilirim diye o zaman toplu olarak bir şeyler yazabilirim belki..

      Sil
  5. Ola ki indirime girerse ben de Kas maskarasını alacagım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik umarım olur ben de bir koyu rengi almak istiyorum çünkü :)

      Sil
  6. İndirim olursa kesinlikle wake me up kapatıcıdan amayı düşünüyorum.Söylediğin gibi Kate Moss farı bende beğenmedim pek.Rengine bayılarak aldım ama pigmentasyonu ummudğum gibi çıkmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @rümeysabozdoğan ben de apocalipse matlardan almak istiyorum bulursam :))

      Sil
  7. stay matte pudra favorim :) dibini gördüğüm tek pudra eğer denk gelebilirsem mutlaka alırım :) ve rujları da herkes övüyor mutlaka denemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajsever evet rujlar gerçekten denemeye değer :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...