3 Aralık 2014

#yaseminkokuluevent için buluştuk...

Geçtiğimiz cumartesi sevgili Yasemin'in 3. blog yaşını kutlamak üzere 15 blogger arkadaşım ile birlikte Mecidiyeköy Grillo Cafe idik. Yasemin her zamanki özeni ile aylar öncesinden bu gün için hazırlanmaya ve bizi de hazırlamaya başladı. Yine bizi o kadar çok şımarttı, öyle güzel bir gün geçirdik ki mutlu olmamak, şaşırmamak, sevinmemek elde değil.


Öncelikle Grillo Cafe'nin yemek menüsü bir harikaydı ve mekan Mecidiyeköy'ün en popüler mekanlarından biriymiş. Pazar günü olması nedeni ile oldukça sakindi ve biz de bu sayede rahat rahat sohbet edebildik. Menü çok zengindi dedim, benim tercihim hellim peynirli salata oldu, masadaki o kadar tatlıyı görünce hafif bir şeyler tercih edeyim dedim iyi de yapmışım. Peşinden bir de tadına ilk defa baktığım son zamanların en "trend" tatlısı Trileçe gelmez mi? Resmen bayıldım ve hayran kaldım diyebilirim, artık her gittiğim yerde ararım bunu.
O gün bizimle beraber olan ve kendileri gelemeyip sadece Yasemin aracılığı ile hediyelerini gönderen pek çok nazik firmamız vardı. Bunlardan ilk defa tanıştıklarımı merakla dinledim ve yine ürünlerini de zevkle kullanıp yorumlayacağım.
Dedim ya Yasemincim bizim şımarmamız için her türlü şeyi düşünmüş, o gün aramızda Fruit Flowers'da vardı. İlk yapılmaya başlandığından beri bu çikolatalı, meyveli, cupcakeli buketlere bayılıyorum. Kendileri değişik keklerden oluşan çok hoş bir buketleri ile bizimle tanıştılar. Ayrıca yine çok sevdiğim bir tatlı olan macaron ikramları da oldu bize.
Resimde sağ altta gördüğünüz şahane pastamız epastam elinden çıkmıştı, uzun süre üzerindeki malzemeleri inceledik ve marka uydurmaya çalıştık.


Yaseminin o gününe özel çok da tatlı bannerları goncagocmen hazırlamış, hepsine bayıldım ama en çok "evli, mutlu, bloglu" hepimizin ilgisini çekti. Yine yeni tanıştığım Harmolance daha önce yolladığı ayak ve topuk bakım kremlerinin yanı sıra bu sefer de her kadının ihtiyacı omega 3 haplarından getirmişti.


Sevgili arkadaşlarım ile bir pozumuz; Yasemin, Hayat Reçeli, Ankaradan aramıza katılan  Makyaj kelebeğim, Şebnem, Pinky Fashion ve Kızılcık şerbetim görülüyor. 

Burada da katılan tüm bloggerlar hep beraber poz veriyoruz.

Saat 14.00'de başlayan etkinliğimiz 18.00'de bitti, biz o 4 saatin nasıl geçtiğini anlayamadık bile. Sohbet o kadar güzeldi ki doyamadım diyebilirim. Böyle etkinliklerin en keyifli yanı dostlarla bir araya gelmek oluyor bence. Etkinlik sonrası evlerimize dönerken de çok keyifli bir yorgunluğumuz vardı. Bu güzel etkinliğin kozmetik/kişisel bakım sponsorlarını ve diğer sponsorlarını ayrı ayrı yazılarda tanıtmayı düşünüyorum. Tabi bütün kozmetik/kişisel bakım ürünlerinin yorumları blog ve instagram da, diğer ürünlerin de tanıtımı ve detayları sadece instagram hesabımda olacak. Etkinliğin tamamını ve diğer arkadaşlarımın da paylaşımlarını instagramdan #biricit3yaşında ve #yaseminkokuluevent taglari ile takip edebilirsiniz.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Mersine de gelsenize toplanıp :) burda hava çok güzel ısınırsınız :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kızsalşeyler haha iyi fikirmiş sen de İstanbula gelirsen bekleriz mutlaka :-))

      Sil
    2. inşallah canım istanbulu hiç bilmiyorum bir akrabam var ama yazın yıllık iznimde onun yanına gitmeyi düşünebilirim sizlerle tanışmak için :)

      Sil
    3. @kızsalşeyler fırsat yaratıp gelirsen seviniriz :-))

      Sil
  2. canım geldiğin icin cok tesekkur ederim:) keyif almana sevindim, benim icinde cok güzel bir gün oldu yine görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus çok güzel bir gündü sohbet edemedik seninle yoğunlukta ama artık keşif günlerimizde ederiz :-))

      Sil
  3. Ay harika çıkmışsınız, çok güzelmiş ben de orda olmayı katılmayı çok isterdim :)
    sevgiler hepinize...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lifeofyasmina çok teşekkürler inşallah tanışma görüşme fırsatımız olur ileride :-))

      Sil
  4. ben de gelcem, ben de :) hehe :))

    fotograflardan belli guzel bir gun gecirdiginiz :) gule gule kullan urunlerini :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nailartinwonderland çok teşekkürler umarım ileri de hep beraber etkinliklerde görüşürüz..:-))

      Sil
  5. Çok güzel görünüyor her şey ve etkinliği güzelleştiren sizler :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeyaşaraltunbaş teşekkürler tatlım inşallah seninle de görüşürüz çok yakında :))

      Sil
  6. Yasemin'cim sayesinde bir araya gelip güzel bir gün geçirdik.En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet harika bir gündü en kısa zamanda görüşelim :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...