1 Aralık 2014

Skin79 Super BB Cream..

Kore firmalarının kozmetik ürünleri, biraz da ülkemizde zor bulundukları için oldukça meşhurlar. Missha, Skin79 gibi Kore'li güzellik firmaları şurada sadece bir kaç yıldır ülkemizde varlar. Sevgili Yasemin ve Ece'nin düzenledikleri etkinlikte Skin79 tarafından gönderilen BB kremi de daha önce sadece Missha'nın bir BB kremini denemiş olmam sebebi ile büyük bir merakla kullandım. 
Skin79 BB cream

Öncelikle Skin79'un sanırım 7 değişik özellikle BB kremi var, bu turuncu renkli olan beyazlatıcı ve kırışık düzeltici etkili olanı ama anti-aging ile karıştırmayın çünkü o özellikte başka bir BB kremleri daha var.

Skin79 BB cream

Kremin özellikleri, detayları hepsi de kutunun üzerinde var ama siz daha detaylı ve rahatça buradan inceleyebilirsiniz. Turuncu renkli bu BB krem özellikle yağlı ve lekeli ciltler için öneriliyor ve içinde yüksek faktörde güneş koruması ve ayrıca  vitamin komplexi de mevcut.

Skin79 BB cream

İçindekiler burada listelenmiş ama detaylı olarak yine yukarıda verdiğim linkten bakabilirsiniz. İçinde lekelere karşı arbutin ve cildi besleyen argan yağı bulunuyor.

Skin79 BB cream

Ambalajı, sadece bunun değil hepsinin benim en sevdiğim pompalı şişede, ürün çıktı çıkmadı derdi yok bu tür ambalajda.

Skin79 BB cream

Bu BB kremlerin tonu tek, sürüldüğü zaman ciltle bütünleşip rengini alma özellikleri var. Bütün Kore BB krem türevlerinde alt ton olarak grilik hakim. Cildiniz o grilikte kalacak gibi hissediyorsunuz.  Ancak bir süre sonra ciltle bütünleşip, doğal ve hafif parlak bir görüntü veriyor.  Zaten ürünün vaadi temiz ve parlak bir makyaj ama parlak derken yüzünüze yağ sürülmüş gibi bir parlaklık değil.


Skin79 BB cream

Ben genelde mat bitişli fondöten ve BB kremleri tercih ederken Rimmel London Wake me Up fondöten ve Skin 79 BB krem bunun istisnaları oldu. İki üründe de bitiş yağlı parlak değil, ışıltılı bir parlaklık. Cilt tonu eşitlendiği için eğer çok fazla kusur saklamanız gerekmiyorsa kapatıcı bile kullanmanıza gerek olmayabilir.

Ayrıca Skin79 BB kremlerin EcoCert sertifikası olduğu ve hayvan deneyi yapmadıklarını da söyleyelim burada.  Ürünün fiyatı sitesinde 85 TL. 
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Tonunu ve dağılımını çok beğendim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lifeofyasmina evet ben de diğerlerinin testerını kullanmıştım bunu beğenmiştim en çok :-)

      Sil
  2. Deneme boyunu kullanmış ve beğenmiştim ben de. Ambalajı da güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevdas.. evet ambalaj da önemli bence bir üründe..

      Sil
  3. ben pure beauty nin bb kremini kullanmıştım kore menşeili o grilik gitmedi gibi hissettim yüzümden. pudrayla dengeliyordum. ama bunun spfli olması çok iyi lekeli cildime göreymiş tam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @meralünal.. ben de missha'da aynı şeyi hissettim bunda olmadı ve spf li olması da artı puan tabi :-))

      Sil
  4. Merak ettiğim bir bb kremi yorumlamışsın canım :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Kore markalarını denemeyi ben de istiyorum. Bakalım ne zaman kısmet olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi umarım başka kore markaları da gelip online satışa başlasınlar da rahat rahat deneyelim hepsini :-))

      Sil
  6. Skin79 bb kremlerinin gerçek resmi sitesi hangisi bir çok yerde satıldığı için.teşekkür ederim paylastigin için ayrıca benim cildim karma buğday tenliyim ve lekelerim var sizce bu turuncu olan bana uyarmi cevaplarsaniz sevinirim

    YanıtlaSil
  7. @güldenözgür bildiğim kadarı ile kendi siteleri var lekeniz varsa size olmaz bu çok kapatıcı değil fondöten öneririm daha çok clinique in yeni bir fondöteni var adını hatırlamıyırum ama çok çok kapatıcı onu önerebilirim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...