27 Aralık 2014

“34” YEMEK DENEYİMİNE FARKLI BİR BOYUT GETİRİYOR..

ISTANBUL (Nisan, 2014) İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt Istanbul bünyesinde hizmete giren 34, şehre yepyeni bir lezzet kültürü getiriyor.

Kişiye özel servis anlayışında farklılık yaratan 34, canlı mutfak şovları, ayrıcalıklı atmosferi ve Grand Hyatt Istanbul’un İtalyan Executive Şefi Fabio Brambilla’nın yönetiminde Akdeniz ve Türk mutfağı temel alınarak hazırlanan “Güneş’in Mutfağı” (Food under the Sun) konsepti ile misafirlerine yepyeni ve farklı bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

 



Restoran anlayışına farklı bir boyut getiren 34’te; özel misafirlerinizi Şef ile birlikte ağırlabileceğiniz “Kitchen”, özel soslarla marine edilmiş fırın ve ızgara çeşitlerinin yer aldığı “Smoke House”, 30 farklı peynir çeşidi, şarküteri ürünleri ve mezelerin yer aldığı “Charcuterie & Cheese Room, başdöndüren pasta ve tatlı çeşitleri sunan “Patisserie”  ve dumanı üstünde taze pişmiş fırın ürünlerinden oluşan “Bakery” olmak üzere beş ayrı konsept bir arada sunuluyor. Ayrıca 34’ün dünya çapındaki şeflerinin misafirlerin önünde hazırladığı yemekler, adeta interaktif bir şova dönüşüyor.


Modern mimarisi ve sıcak dekorasyonu ile ilk andan itibaren misafirlerini Akdeniz sıcaklığı ile buluşturan restoranın, çağdaş ve klasik çizgilerin hakim olduğu dekorasyonunda mermer, cam, taş ve egzotik ağaç gibi doğal malzemeler göze çarpıyor. Yüksek tavanı ile ferah bir atmosfere sahip olan 34, 198 kişi kapasiteli. Restoran, profesyonel ekibi ile her gün 06:30 – 23:00 saatleri arası hizmet veriyor. 


34, ayrıcalıklı servisi ile güzel bir mekanda keyifli bir yemek yemek isteyenleri farklı ve alışılmışın dışında bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. 

*Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. tatlılar ve ev yapımı dondurma nefisss

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk evet ya yiyemediğim her şeyde aklım kaldı zaten :-D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...